![]() |
|
![]() |
#1237 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-01-2011
|
Facebook sayfanız varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Ağaçsever
|
Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-01-2012
|
Selam...sessiz takipcilerinizdenim. .öncelikle bu enfes resimleri ve zor bulunacak bilgileri paylaştığınız için cok tesekkürler. ..ben de terasimda biseyler yapmaya çalışıyorum. ..cardak yaptım, tahtalardan saksı lar yaptim...resimlerini ekleyecegim inşallah yakında. ..gunes alan ve rüzgarlı oldugundan yaseminkerim, hanimellerim, sarmasik gullerim, mazilarim...vb ya gelismiyor ya da cansizlasiyor. ..ne tavsiye ederseniz...tecrubelerinizden faydalanmak isterim. (Imla ve yazim icin kusura bakmayin lutfen telefonun ayarlarını cok bilmiyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
Sayın Nuri Mürvet; sizi yorarmıyım bilmiyorum ama, benim oğlumun bulunduğu okul yeni yapıldı ve bahçesi kötü durumda, bazı velilerin yardımı ile biraz birşeyler dikmeye ve düzenlemeye çalıştık. okulda herhangi bir statüm yok, sadece veliyim, benim gibi birkaç veli olarak bir düzenleme yapmak istedik, insanın sizin gibi fikir verecek arkadaşları olunca ondan yardım almak ihtiyacı duyuyor, şayet ben okul bahçesinin fotoğraflarını çekipte buraya **** okul bahçeleri konusunun altına bir sayfa açıp oraya koyarsam bana peyzajı konusunda yardımcı olabilirmisiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
Merhaba çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum. Bu örnekte çiçeklerle sınır olarak kullandığınız yeşil setler ahşap mı ? Ve nerden ne fiyatlara satın alabiliriz ? Teşekkurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Leylandi servisinden budama ile şekil verilmiş kapı, yol girişi... ![]() Leylandi servisinden budama ile şekil verilmiş kapı, yol girişi... ![]() Leylandi servisinden budama ile şekil verilmiş kapı, yol girişi... Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Ağaç Dostu
|
Demir parmaklıklar ve şelale birbirine çok yakın. Sanki birarada pek de şık durmaz gibi geldi bana. Parmaklıkları gizlemek için hedera, mor salkım vb. bitkilendirme düşünüllüyor mu acaba ? Bu çalışmanın devamını merakla bekliyorum ![]() Düzenleyen Eser İlhan : 08-04-2013 saat 14:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Ağaçsever
|
Devamı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan, ardacan2000 Zaman su gibi akıp gitmiş.... Tam beş ay olmuş bir şeyler paylaşmayalı.... Bilgiler ve fotoğraflar çoğalmış, artık paylaşmak gerekli... Merhaba dostlar, kaldığımız yerden devam edelim... Hiç ayrı kalmamışcasına.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Hocam olmuyor ama... Siz yokken dersler hep boş geçti. Mehmet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın merlict, Yüzde yüz haklısınız. Dersleri kırmak kötü bir örnek davranış, fakat... Haylaz öğreciler gibi, arasıra kaytarmakta güzel oluyormuş. Dostları özlemişim... Sanki hiç ara vermemişçesine devam ediyoruz. Selam ve sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Bey, Uzun bir aradan sonra yeniden görüşmek sevindirici oldu.Hoş geldiniz. Yorumuma gelince: Taşın suya dokunuşu; Sert bir karaktere, hoşgörü selamı verir gibi güzel bir uyum kompozizyonu oluşmuş, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|