agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme
(https)

Beğeni Düzeni295Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-04-2012, 20:41   #1
Ağaç Dostu

no_lina's Avatar

Giriş Tarihi: 27-04-2011
Hani eskiden evim evim güzel evim gibi yarışmalar vardı hatırlarsınız belki, ücret verilmeden evi dekore edip böylece kendi reklamlarını ve kullandıkları ürünlerin reklamlarını da yapıyorlardı. Keşke benzer şekilde bahçem bahçem güzel bahçem diye bir program olsa

O zaman Sn. Adalet Hanım, biz programa başvurur ağaçlar.net üyeleri olarak özellikle sizin bahçeniz için öncelikli olarak müracaat ederdik. Siz de benim tasarımımı gösterip benzer bir şey isterdiniz Ne güzel olurdu

Acaba tv kanallarını arayıp öneride mi bulunsak ne. Tam da mevsimi. Tüm site olarak her hafta izlerdik, reytingleri tavan yapardı

Bir an hayal ettim, yazayım paylaşayım dedim...

no_lina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2012, 22:21   #2
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi no_lina Mesajı Göster
Hani eskiden evim evim güzel evim gibi yarışmalar vardı hatırlarsınız belki, ücret verilmeden evi dekore edip böylece kendi reklamlarını ve kullandıkları ürünlerin reklamlarını da yapıyorlardı. Keşke benzer şekilde bahçem bahçem güzel bahçem diye bir program olsa

O zaman Sn. Adalet Hanım, biz programa başvurur ağaçlar.net üyeleri olarak özellikle sizin bahçeniz için öncelikli olarak müracaat ederdik. Siz de benim tasarımımı gösterip benzer bir şey isterdiniz Ne güzel olurdu

Acaba tv kanallarını arayıp öneride mi bulunsak ne. Tam da mevsimi. Tüm site olarak her hafta izlerdik, reytingleri tavan yapardı

Bir an hayal ettim, yazayım paylaşayım dedim...
Tanıdığınız TV. ci var mı

abk beğendi.
Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-04-2012, 19:31   #3
Ağaç Dostu

no_lina's Avatar

Giriş Tarihi: 27-04-2011
Ne yazık ki tanıdığım televizyoncu yok Sn. Adalet Hanım. Olsa kesin böyle bir program önerirdim zaten

Sn. gilan, bahçe tasarımı sadece bitkilerden ibaret değildir ki. Tasarımı yapacak olan eğer bir Peyzaj Mimarı ya da işini iyi bilen biri olursa endişe ettiğiniz konuları dikkate alarak yapacaktır zaten.

Güzel görünsün diye bitkileri dip dibe dikmek doğru bir şey değil elbette ki ama ilk andaki maksimum iyi görünüş için tek yıllıklarla, açıkları kapatıp, bir sonraki yıllarda diğer bitkilerin büyümesi ile açık kalacak kesimlerin doldurulacağını hesaba katabilir, bahçe planlaması yapılabilir (yani yıldan yıla bahçenin bakımına ve dikim işlerine ait karar planları) ve bunun gibi benzer püf noktalarla bu sorunu halledebilir diye düşünüyorum.

Bir bahçe tasarımında bitkilerin yanı sıra, yürüme yolları, dekoratif duvarlar ve kaplamalar, oturma alanları, sebze ve çiçek parterleri, süs objeleri, su öğesinin kullanımı gibi bir çok farklı tasarım öğesi bulunmaktadır. Bu farklı tasarım öğeleri piyasada oldukça geniş bir satış miktarına sahip öğeler.

Takip ettiğim birkaç dergi var ve buna benzer şekilde üyelerinin balkon ve bahçelerinin ufak bir bölümünü dekore ederek, kullanılan ürünlerin reklamını yapıyorlar. Fiyatlarını ve nasıl yapıldığını da açıkladıkları için ilgi çekici olduğunu düşünüyorum.

no_lina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-04-2013, 13:26   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-04-2013
Basmaya dayanıklı çiçekli çimenlerden arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

hanife mayan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025