![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Mine Hanım ve Şükran Hanım , sizlerden aldığım ön bilgi ve destekle bahçemi çimlendirdim.Doğa ile ilgili herşeyin ilkini yaşadığım bahçemde , ilk defa çim ekiminde de sizin sayesinde başarılı oldum.Çok teşekkürler ediyorum. Çimlerim şimdilik iyi durumda görünüyor . Dünde kısa biçim yaptım ve halı gibi oldu , yanlız biz keyfini sürmeden bazıları bu işten çok mutlu görünüyorlar değilmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-10-2007
|
![]() Değerli arkadaşlar, Çim konusunda yazılmış konuları tek tek okudum, resimleri gördüm. Ancak sanki dikim yapılarak tesis edilenler biraz seyrek oluyor da hazır rulo çimler daha sıkı bir görünüm veriyor. Hazır rulo çimlerin ömrü de 4-5 yıl ile sınırlı diyorlar. Ben yaklaşık 70 m2 bir alana çim ekimi yapmak için hazırlıklara başladım. Deneyimlerinize göre yapmamı tavsiye edeceğiniz altın kurallar var mi? Yani çoğunlukla şöyle yapın denilen ama uygulamada sorun çıkaran konular varsa lütfen bilgi paylaşımı yaparsanız çok memnun olurum. Başarısız olmak istemiyorum. Bana göre Çim aslında bir sonuç; o noktaya gelinceye kadar verilen emek, zaman ve maddi harcamaların sonucu hüsran olması üzeceği kanısındayım. bu nedenle altın önerilerinizi bekliyorum. saygılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çim ekimi, püf noktaları. |
|
|