![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-10-2012
|
sanırım malzemeyi buldum http://www.absyapi.com.tr/tr/verde/c...NROOF%20TR.pdf yarın fiyat alıcam bakalım normalde çatılar için olan bir malzeme ama ben 15-20cm toprağı kazıp altına bu malzemeyi koyup üstünede lav taşı koyup onunda üzerine kazdığım kumu koyup çim ekmeyi planlıyorum bakalım fiyat ne acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
''Sistem; Bahçenizdeki fazla suyu uygun kotlarda tahliye edilecek noktaya ulaştırılarak deşarj edilmesidir.'' Demiş sayın hocamız. Bence uygulayınız. Bahçeniz küçük, sizin araştırdığınız sistem o masrafa değmez. Onda bile deşarj ihtiyacı var. Akvaryum hava motoru bile, minik bir su toplama havuzu kanalı ile suyunuzu şehir sistemine aktarabilir (hava motoruna su tepmemesi için yüksekliği ayarlanabilir-otomatik şamandıralı). Siz bile yapabilirsiniz. 30-35 cm en ve 40-50 cm. derinlikteki hafif eğimli hat yeter bence, gerisini toprak kendi halledecek zaten. Şahsi görüşümdür, fikirlerinize saygılıyım efendim. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. Yanlış yazmadım.. hava motoru. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|