![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Yabancı sitelerin birinde satılan bu kafes tablasının yapımı elinden iş gelenler için zor olmasa gerek. ![]() Salatalık için kullanılan bu kafes hem hasatı kolaylaştırıyor hem de toprak kaynaklı hastalıkların engellenmesine yardımcı oluyormuş. Kafesin alt kısmındaki toprak alanda marul, ıspanak gibi yeşillikler yetiştirilebilir salatalığın büyümesiyle birlikte yeşillikler için yeterli gölge de sağlanmış olur gibi bir açıklama yapmışlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
Cok guzel bir konuymus bu. Tamamini bitirmedim. En kisa zamanda sindire sindire okunacak. Elinize saglik. Devami da gelir umarim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2013
|
Tüm paylaşımları dikkatle okudum gerekli notlarımı aldım resimlerimi kaydettim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-06-2015
|
Bu konuya devam edecek kimse yok mu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-03-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Soğuğa vı sıcağa karşı saksı kılıfı
Malum kış çok sert geçen bölgelerde kışa dayanıklı bitkiler bile saksıları plastik ve ince olduğu için bitkiyi koruyamıyor, kökleri donuyor ve kaybediyoruz. Peki bu bölgelerden saksı kılıflarını deneyen oldu mu? Çok değerli dış mekan çiçekleri için düşünülemez mi? Kışın soğuktan yazın sıcaktan korur diye düşünüyorum. ![]() Benim sizler gibi güzel teras ve balkonum ve de bir birinden güzel çiçeklerim olsun kesinlikle ne yapar yapar alırım veya malzemesini alır döşemecilere özel olarak diktiririm. ![]() Çoğu bitkiler için üstüne gerek yok altını bezlesek yeterli olur sanırım. ![]() ![]() "Donmaya Karşı Bitki Koruma Seti" olarak google de aratırsanız bulabiliyorsunuz. Düzenleyen sinbas : 05-01-2016 saat 10:23 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
pratik bahçe bilgileri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Moderatör
|
Ben bahçemde yaparken kenarlara kontrplak ile şekil verip çimentoyu yumuşakça dökmüş ve biraz suyunu çekince de dereden topladığım taşlarla şekil vermiş ortasına da mavi nazarlık boncuğu koymuştum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
süper bir yöntem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2015
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2015
|
Elimde bolca palet ve makara olduğu için bahçeye düşündüklerimden ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|