agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler > Peynir
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-02-2012, 11:16   #25
Ağaç Dostu
 
mandalinci's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2011
Şehir: Ankara - İzmir
Mesajlar: 1,467
Galeri: 6
Denedim nihayet. 1 lt pastörize süte 35 gr beyaz peyniri yoğurt mayalar gibi mayaladım, bezlere sardım.

Saat 16:00 gibi mayaladım, sabah açtığımda tutmadığını gördüm ve derin bir tencerede su kaynattım, mayaladığım kabı üstüne oturttum ve uzunca bir süre bezlere sarıp bekledim.

Açtığımda tutmuştu, tülbentle süzdüm, tadı güzel olmuştu, biraz tuzlayıp buzdolabına kaldırdım.

Yani azimle uğraştım, peynirime kavuştum.

tener beğendi.
mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025