![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2008
|
Sn.Öcalan; çok sayıda insanın biraraya gelerek yapacağı projelerin başarı şansı yüksektir. Fakat millet olarak uyumlu çalışmayı beceremediğimiz için bir araya gelince sorun yaratıyoruz. Özel ağaçlandırma sürekli gelir getirici bir çalışmadır. Sabır ve uyumlu çalışma sonucu büyük arazilerin ağaçlandırılması kolay fakat uyumlu insanları nereden bulacağız? Uzun zamandır tanıdığım bir iki arkadaş dışında kimseyle böyle bir çalışma içine girebileceğimi düşünmedim. Kampanya düşünce olarak iyi. Belki sayfanın moderatörü öncülük yapabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
ağaçlandırma alanı
Arkadaşlar aceba devletten arazi kiralayan arkadaş varmı. Malum yönetmeliklerde kolay görünüyor ama Memleketimde bürokrasi malumumuz arkadaşlardan ben gittim arazi kiraladım ağaç dikmek için diyen arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sayın demirgonenç, ben ve iki arkadaşım ciddi şekilde uygulama yapmayı planlıyoruz. dediğiniz gibi moderatör öncülüğünde kollektif bir çalışma daha kapsamlı, ciddi sonuçlar sağlayabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-04-2014
|
hatıra ormanı için
sivasta firmamızın adına bir hatıra ormanı planlıyoruz ... Konu ile ilgili olarak hiç bir bilgimiz yok , yer ile alakalı olarak sıkıntımız yok , ancak ; Dikim için en uygun zaman ? en uygun ağaç ? bakımı hakkında yardım alabileceğimiz kuruluş ? ayrıca bizim bilmediğimiz dikkat edilmesi gereken konular ? yardımcı olabilecek **** yol gösterebilecek arkadaşlar rica ediyorum ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
badem fidanı, ceviz aşısı, ceviz bahçesi, ceviz fidanı, ceviz ormanı |
|
|