agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Orman, Ormancılık, Orman Yangınları, Ağaçlandırma
(https)

Beğeni Düzeni30Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-07-2007, 22:16   #1
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
Galeri: 137
Sayın İbrahim Aktas, Sizin için yaptığım araştırmada konu ile ilgili birçok ayrı başlık açıldığını gördüm bunları listelemiştim. Site yöneticimiz bazılarını bu başlık altında birleştirmiş. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Korunmasını gerekli gördükleri başlıklar öceki yazımda korunmuş. Umarım faydalanabilirsiniz.

Konu ile ilgili bir de iki yüz sayfalık tez çalışması var. Milli Emlâk Kontrolörü Sayın Ali EZER tarafından 2002 yılında yapılmış.

Ağaçlandırmayı Gündeme Getiren Etkenler, Ağaçlandırma Çalışmalarının Gelişimi, Hazinenin Özel Mülkiyetinde ve Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altındaki Arazilerde Yapılan Ağaçlandırma Çalışmaları

Şimdilik hoşça kalınız. Sevgiler.

Düzenleyen Yücel Özlem : 20-09-2007 saat 16:05 Neden: Verdiğim linkten belgeye ulaşılamadığı için iptal etmek.
Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-07-2007, 15:24   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-07-2007
Sayın Yücel açıkça belirteyim ki biz geniş çaplı bir kampanya düşünüyoruz. Orman yangınlarında kaybettiğimiz ağaçların belki tümünü karşılayamayacağız ancak hiç değilse bir kısmını karşılayabiliriz.

Örnek veriyorum 1000 ağaç dikmek için gerekli olan izinler dahil nereye başvurmak gerekli, başvuruda neler yapmak gerekli, Nereden satın alınır? Kaça satın alınır? Yer tahsisi konusunda kiminle iletişim kurulur gibi bilgiler gerekmekte.

Hiç bir bilgim olmayan bir alanda proje geliştirmeye çalışıyorum. Bu da ayrı bir handikap oluşturuyor. Çünkü ; tamamen yabancısı olduğum bir resmiyet söz konusu ve ilgili yasalar çok karmaşık. O yüzden aslında yardım istiyordum . ilgili başlıkları bilgisayarıma kopyaladım inceleyeceğim. Bu arada Şirket olarak yalnızca bir köyün ağaçlandırılması çalışmasına katılmamız şu an itibariyle pek mümkün durmuyor. O belki ileriki bir aşama olacak, Ancak şu anda orman yangınlarıyla ilgiliyiz. Orman yangınlarının zarar verdiği bölgelerde ki koşullar ve sorunlarda öncelliğini korumaktadır.

İlginiz için çok teşekkür ederim

ibrahim aktas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
badem fidanı, ceviz aşısı, ceviz bahçesi, ceviz fidanı, ceviz ormanı

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025