Sevgili Derya Özen'in yönlendirmesi üzerine, Sayın İbrahim Aktaş, bana özel olarak yazmış.
Bu konuşmayı forumda sürdürmeyi önerdim. Sanırım açtığı konuyu bulamamış. Kendisine adresi gönderip yazısını da aşğıya aldım. Umarım burada, elbirliği ile yeni bir ağaçlandırma projesine başlangıç yapmış oluruz.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ibrahim aktas
Kampanya istanbulda gerçekleştirilecek. Ciddi bir kampanya düşünüyoruz. Tüm istanbula yayılacak bir kampanya çünkü şirketimiz istanbulda. Gerçi kampanyaya izmirde dahil olabilir. Çünkü orda da bir alışveriş merkezi açıyoruz. Gerçi ağaçlandırma için nerede ihtiyaç varsa orası olmalı diye düşünüyorum. Ancak bizim doğal çevre istanbulda ve buradan yçneteceğiz kampanyayı. Kampanyaya ayrılıcak para miktarı çok önemli değil. Muhtemelen Mağaza müşterilerimizide teşvik için bağış gibi durumlarda dahil olacak. Forum başlığını bulamadım açtım bi konu ama sanırım silinmiş
|
Sayın Aktaş, açtığınız konu silinmemiş. Buradan devam edelim.
Aramıza hoş geldiniz.
Sitede sorularımıza cevap alabilmek için dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var.
Önce bir selam verip kendinizi tanıtınız. Daha sonra
Forum Kullanım Kılavuzu'nu lütfen inceleyiniz. Bu size forumdan daha fazla faydalanma imkanı verecektir.