![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizde bir ağaçlandırma çalışması yapyoruz. Sarıkoz Köyü derneği olark. Biz kendi köyümüzü ağaçlandırdığımız için, her hangi bir yere müracat etmedik. Bu konular ile ilgili Yücel Özlem isimli üyemiz, yeteri kadar bilgilidir. Ama bize bir yer gösterin biz ağaçlandıralım derseniz, sizi seve seve Sarıkoz'a davet edebilirim. Benim köyümde, yetiri kadar boş arazi var. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Derya Özen'in yönlendirmesi üzerine, Sayın İbrahim Aktaş, bana özel olarak yazmış. Bu konuşmayı forumda sürdürmeyi önerdim. Sanırım açtığı konuyu bulamamış. Kendisine adresi gönderip yazısını da aşğıya aldım. Umarım burada, elbirliği ile yeni bir ağaçlandırma projesine başlangıç yapmış oluruz. Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz. Sitede sorularımıza cevap alabilmek için dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var. Önce bir selam verip kendinizi tanıtınız. Daha sonra Forum Kullanım Kılavuzu'nu lütfen inceleyiniz. Bu size forumdan daha fazla faydalanma imkanı verecektir. Düzenleyen Yücel Özlem : 30-07-2007 saat 12:47 Neden: Yazım hatasını düzeltmek |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| badem fidanı, ceviz aşısı, ceviz bahçesi, ceviz fidanı, ceviz ormanı |
|
|