![]() |
|
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
Asli Türler için yaklaşık 0.85 TL( Asli Türler çam, sedir, meşe vb) diğer türler için yaklaşık 2 TL ( badem, ceviz vb.) Bu fiyatlar ilk beş yıl yüzde 50 indirimli fiyatlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Dekarı (1000 mt2) 0.85 TL'dir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
Sayın enigma inanın ben şuan ödüyorum.Bu fiyatlar sadece özel ağaçlandırma için geçerli belirtmeme gerek yok sanırım.Birde hazineden yer kiralamak okadar kolay değil ortalama 1,5 yıl sürüyor ölmek hazineden yer kiralamadan daha kolay.Yeri bulabilirseniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Sayın Avanos'a katılıyorum. Ve 3. yılın sonunda diyecek hiç bir kelime bulamıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
sayın enigma yerin sizde kirada olması özel ağaçlandırma kiralamasını kolay yapacağınız anlamıına gelmez.Sizdeki kiralama basit bir tarımsal kiralamadır özel ağaçlandırma kiralaması ile ilgisi yoktur.O tür bir kiralama yapmanız size hiç bir artı getirmez tüm işlemler hiç kira sözleşmesi yapılmamışr gibi yapılır ve mevzuatı tamamen farklıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
|
Sayın çopur siz kiralamada 3. yıldamısınız.Ben 1.5 yılda yaptım çok geç diye kızıyordum. demekki çok hızlıyız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-05-2008
|
paulownia(pavlonya) ağaç türü için özel ağaçlandırma kredisi veriliyor mu? bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-10-2010
|
Kiralama
Ben bu konuya tamamaen yabancıyım fakat .ormaniyenin boş alanları mevcut zannederim.cıplak dağları gördüğümde içim sızlıyor .buraları kiralamak ağaçlandırmak için çokmu zor.Bedeli ne kadar ve bu gibi işler için devlet kredi veriyormu ve veriliş şartları nasıl yani geri dönüşü bedelsiizi varmı.Burada tamamaen amötörce ağaçlandırmaya teşvik veriliyormu.üsüllleri çokmu zor .biz emeğimizi vererek boş arazleri ağaçlandırmak heveslisiyiz o kadar.bilgi veren olursa seninirim.yani niyetimiz.üzüm yemek...selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Yeni Üye
|
harıta
Bu haritalardan kopya vrmeniz mümkünmü?veyahut internet ortamında sağlayabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim...aksoy.hilmi@gmail.com Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Yeni Üye
|
İzmir-dikili cıvarında bildiğiniz ,orman arazisi veyahut milli emlak arazisi varmı ? selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Burda bahse konu olan alan hazine arazilerinde ormanda ben 2 ayda tahsis ettirdim. 20günde ön izin aldık.Bu başka hazine olayı başka.980 dönümünüzü dikip bitirdinizmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
980 Dönüm bitti.Fidanlar 2 yıllık oldu bile. Şimdi 600 Dönüm kadar var ama izinleri bekliyoz Ankara'da sıkıştı biyerlere yine.Yaz ayları gelmeden dikimi tamamlamamız gerekiyo ama masa başındakilerin umurunda değil. Düzenleyen Mehmet Can : 26-10-2010 saat 16:12 Neden: FOTO EKLEME |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
Sayın enigma orman alanı için itirazım yok sorun zaten hazinede. Güzel Allah yardımcınız olsun. Alanı suluyormusunuz damla sulama sistemi varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar, 20 nolu Özel ağaçlandırma Tamimi yayınlandı. ayrıntılı bilgi için : http://groups.google.com/group/tosoa...34361c7a?hl=tr Özel Ağaçlandırma hakkında öğrenmek istediğiniz her şeyi bulabileceğiniz ve sorup cevap alabileceğiniz bilgi paylaşım platformudur. Lütfen grubumuza üye olmayı unutmayınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-10-2008
|
Alıntı:
..(şehir)......... ........ Köyü ........ Ada, .......... Parsel nolu .........m2 hazine arazisini özel ağaçlandırma yapmak üzere kiralamak/satın almak istiyorum. Gereğini arz ederim. ...../...../2011 İLTİŞİM ADRESİ Ad-Soyad İmza Adres : Tel: Umarım yardımcı olmuşumdur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-10-2008
|
İnşallah başarılı olursunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Alıntı:
Memlekette ağzı olan konuşuyor, kim birşeyleri engellemek istiyorsa hemen oradaki ya sivil toplum örgütlerini, ya da ayak takımını yürüyüşe geçiriyor. Kim kime çalışıyor diye dikkatlice bakmak gerekiyor ama bazen olay öyle spesifike oluyor ki anlayana aşkolsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ekte haritada görülen 150 dekar araziyi şu türlerle (...)özel ağaçlandırma yapmak maksadıyla kiralamak istiyorum. Gereği diyeceksiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
Milli Emlak Genel Müdürlüğü kadar işleri yavaş ilerleyen başka bir kurum görmedim. Daire başkanları bile diğer bakanlardan daha yavaş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
Pavlonya ülkemizde aşırı şişirilerek patlamış bir balondur, kredisi yoktur. Çünkü dikim yapılan sahalar gerçekten başarısız olmuş, ülkemize çokta uyum sağlamamıştır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
Geçtiğimiz yıllarda 4.5TL idi, ilk beş yıl %50 indirimli (2.25) TEFE/ÜFE oranında artırıyor AGM bu fiyatı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
Nisan ayının 1.de hazineye ön izin için dilekçe verdim. Akibetini sormaya gittiğimde dilekçe bıraktığım yerde duruyordu. Görevli memurlar ise biz olumlu bakmıyoruz dediler. Çünkü daha önce böyle bir başvuruyla karşılaşmamışlar..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşım. Madem bu beyefendiler sizin talebinize olumlu bakmadıkları için bir ayı aşan bir zamanda hiçbir işlem yapmadılar. Siz hemen oraya vermiş olduğunuz dilekçenin tarih ve numarasını alarak valiliğe veya başbakanlığa bir dilekçe ulaştırın. 15 gün içerisinde hiçbir işlem yapılmaması suçtur, o adam hakkında yasal takibatı gerektirir. Gerekirse savcılığa başvurun, kim olduğunuzu görsünler! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
badem fidanı, ceviz aşısı, ceviz bahçesi, ceviz fidanı, ceviz ormanı |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|