![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2008
|
Bunlar devlete tazminat ödetirmeye alışmışlar......... Düzenleyen Yücel Özlem : 19-02-2009 saat 22:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba. Sn. angel67, Mecburen bekleyeceğim çünkü iç hukuk yolları tükenmeden A.İ.H.Mahkemesine başvurulamıyor. Köktepe kazanabildiyse ben de kazanabilirim. Zaten orman kadastrosu geçmiş ve orman sayılmayan yerlerden olduğunu belgelemiş. Buna rağmen bazı işini zamanında yapmamış işgüzar memurların aklı başına şimdi gelmiş ve kendilerinin dava açma hakkı olmadığı için, davayı hazineye izafeten malmüdürlüğüne açtırmışlar. Temennim bu iş bittikten sonra almaya hak kazanacağım tazminatın, işlerini yapmayan orman memurlarına rücu edilmesi. Çünkü onların yaptığı yanlışı hazine ödeyeceğinden bütün millete ödetmiş olacak ki bu da haksızlık. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
sayın karsan kesinlikle kazanırsınız bu ülkede hiç bir iş yapmadan bankamatik memuru dolu ancak geçinemediklerinden söz edip ağlar dururlar.size her konuda yardım ederim özellikle yargılamanızda yargıtaya uyarı mahiyetinde köktepe ve turgut ve diğerleri kararlarını sunun çünkü bu iki vatandaşta tapuya olan güvenden dolayı arsa almışlar 2-3 sene sonrada orman diye ellerinden alınmış ve a.i.h.m de bu vatandaşları haklı türkiyeyi haksız bulmuştur mücadelenizde yanınızdayım her türlü bilgi ve doneleri sunarım bu ışık altında avukat veya avukatsız size yol açılmış olur saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
biz a.i.h.m ne müracaat ettik zaten dosya numaramız geldi bizim bu ülkede hukuk aramamıza gerek kalmadı asıl ben size yardım edebilirim çünkü biz zoru aştık a.i.h.m de iki tane vatandaş kazandı biriside çanakkaleli öğretmen.bizim arsamız orman olmadığı halde mahkeme bize dava açan orman bölge müdürlüğünden kendi mühendisinin verdiği raporla orman yapmış yani taraf ormanda mahkemede.biz yerin orman olmadığını ispatladık yeni bilirkişi raporlarıyla yani türkiye her halikarda mülkiyet hakkı ihlali yapmıştır... siz ezilmeyin davanızı takip edin ki bu hukuk sistemi bizleri aptal yerine koymasın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|