agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Orman, Ormancılık, Orman Yangınları, Ağaçlandırma
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-12-2008, 22:49   #1
Ağaçsever
 
amenajman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-06-2008
Şehir: Mersin - Gözne
Mesajlar: 53
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi enigma_6643 Mesajı Göster
Bütün bunları orman idaresimi yapmış diyorsunuz yani. Evet gelir düzeyimiz çok çok yüksek ama bunun orman dairesiyle uzaktan yakından alakası bile yok. Herkezin tapulu arazisinden elde ettiği gelir bunlar. Siz bunu orman dairesine mal ediyorsanız yanılıyorsunuz. En son orman dairesiyle muhatablığım köyde cıkan ve köyü sarmak üzere olan yangına biz söndürdükten sonra gelmiş oldukları için ettiğim kavgaydı.7 kmlik mesafeyi neden 1 saat 10 dakika geldiniz diye sorduğum soruya biz orman dahi olsa tapulu arazideki yangına müdehale edemiyoruz oldu.Başka söylenecek söz varmı bu lafın üstüne.
Kusura bakmayın yoğun tempodan pek fırsatım olmuyor internete girmeye.
Ben burada sizleri sorgularım. Ben geldim ve köylülerin davranışlarını ormancılara yaklaşımlarını birebir gördüm. madem sizin dediğiniz şekilde bi durum var o zaman neden köylüler ormancılara benim yanımda allah sizden razı olsun diyorlar ? neden o ormancılara karşı çıkıp , eksiklerini yapmadıklarını yüzlerine vurmuyorlar ? bunları çok merak ettim açıkçası.

Sayın Oğuz bey
Son dedikleriniz doğru. bu konuda size herhangi birşey diyemem. Her ülkede Her vatan millette önderlere ihtiyaç vardır. bunu sorgulamak bile yanlış.

amenajman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025