![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Kesinlikle sayın sagen,kesinlikle çok güzeller.Bence her yaşayan insan onları en az bir kez bile olsa görebilmeli(Tamamen kendi fikrim.Çünkü ben böyle güzelliklere çok az şahid oldum).Çiçekler açtıkça herkesin görmesi için,buraya resimlerini koyacağım.Tabi canlı görmek daha bakşa ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Leenaum çiçeği açmaya başladı.Bir iki güne tamamen açılmış olur.Buyrun... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
devam |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesajda yazdıklarınıza canı gönülden katılıyorum. Bana göre de orkide bakmayan çiçek baktım demesin. sayenizde güzelliklerini görme fırsatımız oluyor, canlı göremesekte . Teşekkürler...SAYGILARIMLA. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Tam olarak açıldı.Buyrun... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çiçek konuşuyor zaten değil mi![]() Şu an elimde bir kolleksiyon haline gelen 17 ayrı tür paphiopedilum orkidesi var.Bu sadece bir tanesi.Görecekleriniz çok daha muhteşem olacak.Çiçek açtıkça buraya resimleyeceğim. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Paphiopedilum orkidesi olarak 17 ayrı tür mü? Gerçekten muhteşem bir görsel şölen olduğunu düşünüyorum. Nereden buldunuz bu kadar aynı cinsin farklı türlerini. İnşallah bende bir gün farklı türlere geçerek zengin bir koleksiyon yapmayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın TARUMOK; Birde bu türlere evde nasıl bakım uyguladığınızla ilgili bilgi verebilir misiniz? Yani bulundukları ortamın gece ve gündüz sıcaklığı, nem durumu nedir, ışık durumu, nem durumunu nasıl sağlıyorsunuz? Terrarium ya da paludarium kullanımınız varmı? Gibi, gibi, gibi... ![]() SAYGILARIMLA. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|