agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Orkide > Orkide Türleri
(https)




Beğeni Düzeni1807Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-05-2007, 18:46   #11
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
Galeri: 21
Tabii sonuçta adı üstünde "deney" değip değmiyeceğine ise bir şey söyleyemem. ancak bu konuda pek bir kaynak yok... tabii sonucu etkileyebilecek faktörlerden bir diğeri, denenmiş kabukların yanı sıra ne kadar katacağınız ise başka bir konu...
ben bu bağlamda fındık ve ceviz kabuğunu da denemeyi düşndü isem de henüz o riske girecek bir durum olmadı. denenmemiş bir şeyi denemek elbetteki bir risktir burda getirisini ve götürüsünü tartıp kendi adınıza karar verecek olan tabii ki sizsiniz. benim bu bağlamda söyliyebileceklerim...
böyle bir şey denemedim okumadım duymadım da...
bir şey söyleyemem... ama fikrimi sorar iseniz şu cümle düşünmeye değer "çürümeye en dayanıklı otsu bitkilerden birinin kamış " burdaki otsu kelimesine ağırlık verir isek...

sonuçta Türkiye'de torf adı altında bir dizi saz kamış çürüntüsü satılmaktadır. burda bildiğimiz pH'ı nötr hatta alkali olabileceği konusu...
bu bilgiler ışığında ben size nasıl bir tavsiyede bulunabileceğime dahi karar veremedim...

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025