![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Çok uygun bir fiyata almışsınız, iyi ki de almışsınız çok güzeller ama bu tür orkideler yüksek hava nemi istiyorlar gerçi ben sizin başarılı olacağınıza inanıyorum. Çiçekleri üzerinden hiç eksik olmasın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2015
|
![]() Miltonia sunset almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Şu güzelliğe bir bakın. Ayrıca Aralık ayında açıp Ocak ayında çiçeğini dökmüştü. Mayıs başında tekrar açtı. 4 ayda bir açıyor. Aldığımızdan bu yana 2. Kez çiçek açtı. Biz de Ekim ayında çiçekli olarak almıştık. İngilizce dili kaynaklı sitelerde de sık açtığı ve diğer Miltonia cinslerine nazaran daha dayanıklı olduğu söyleniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cigdemistanbul, bu güzel kim maşallah demez ki hemde binlerce kere maşallah. Bu güzeli biz nereden bulabiliriz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaçsever
|
Sayın lusori biz Danimarka'dan aldık Miltonia Sunset'imizi. Türkiye'de görmedim ama Marmara Forum'daki Bauhaus'a sık sık farklı cinslerde orkideler geliyor. Oncidium, Cambria, Dendrobium ve Dendrobium Nobile aldık oradan yakın zamanda. Şimdi anneler günü sebebi ile yenileri de gelmiş olabilir. Takipte olmak lazım. Gelebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim. Eğer gittiğinizde görürseniz beni bilgilenirirseniz sevinirim annemler şuanda İstanbul'da hemen haber veririm alıp bana gönderirler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaçsever
|
![]() Miltonia Sun Set ikinci çiçeğini de açtı. Çiçekleri geçmeden bir kez daha ilginizi çeksin. Phal ler kadar uzun süre dayanmıyor çiçekleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öğrenirsiniz ![]() Çok güzel çiçek , kıskandık sizi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
Ek not: bu türü o Bauhaus'da hiç görmedim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaçsever
|
Ilgilenen varsa Marmara forum Bauhaus ta bugün 3 tane miltonia sunset gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Internetteki araştırmalarımda miltonia sunset in kokusu yoktur ama diğer Miltonia cinslerine göre bakımı daha kolaydır ve sık açar deniyordu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2013
|
Ben de bu hafta marmara forum bauhaustan çiçeği kurumuş bir miltonia alarak aranıza katıldım, kısa sürede çiçeklerini görmek umuduyla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-11-2017
|
Merhaba, konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama ben de bugün bauhaustann bir miltona aldım. Yalnız sonradan bu şekilde saksıdan çıkmış olduğunu fark ettim. Kökleri de hafif kurumuş sanki. Kurtarabilir miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2017
|
Hangi bauhaus acaba Düzenleyen Hakan2424 : 02-12-2017 saat 11:08 Neden: Yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
Miltonia orkide güzel ancak istanbulda satılmıyor. Internette edirne de satıldığını gördüm.ALACAĞIM AMA NASIL BİR ORTAM İSTİYOR BURADAN BAKICAM.İNŞALLAH |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|