![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-12-2011
|
Ziya Bey, Mesajinizi okumadan önce normal su ile daldirma yaparak suladim bile. Ama besin vermedim. Bahsettiginiz islemi yarin yapsam olur mu? 1 hafta sonraki sulamayi mi bekleyeyim? Saygilarimla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2008
|
Alıntı:
1 bardak fertilizer ı saksıya üstten gezdirerek dökelim.Yarım bardak fertilizeri de yapraklarına fıs fıs layalım.Bu işlemi sabah yaparsanız daha iyi olur. Fertilizer ,hazırdır,su ilave etmeyin.Sadece iyice çalkalayın. Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() Cicegim ölüyor mu? Lütfen yardimci olun. Saygilarimla, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın phalez, Serin ve güneş gören bir yere almakla iyi yapmışsınız.Kış güneşinin bir zararı olmaz faydası olur.Çiçeğinizin öldüğünü sanmıyorum.Uzaktan kumandayla bu kadar yapabiliyoruz. Biraz sabırlı olun,daha da kötüleşmeye giderse getirin ,bakalım yapmamız gereken birşey varsa yapalım.(İstanbuldan yazdığınızı düşünerek söylüyorum) Saygılarımızla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Ziya Bey, sizden aldigim suyla karistirilmis besini nasil kullanmaliyim. tekrar suyla karistirarak daldirma yöntemiyle mi? yoksa üstten vererek mi? ölcüleri de tam olarak söyleyebilirseniz cok sevinirim. yanlis birsey yapmaktan cok korkuyorum ![]() Tesekkür ederim ilginiz icin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lütfen mesajları iyi okuyun! 613 -614-615 no lu mesajlarda ,sorduğunuz sorunun cevabı var.Özelliklede 613 de size ,bu konuyla ilgili cevabımız var. Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|