![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-05-2016
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Bu arada cicek dallarini kesmek zorundasiniz cunku orkideler oleceklerini dusunurlerse ya da soyle diyelim stres icindeyse ureme icin ciceklerini son koz olarak kullanirlar ve buna odaklanirlar ancak sizin istediginiz orkidenizin koke ve yeni yapraga odaklanmasi. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2017
|
yaprakları yumuşadı ve sararmalar var
1 ay olmadı alalı orkidemi yaprakları eskisi gibi sert değil kendini aşağıya doğru bıraktı lütfen yardım edin benim için çok değerli fazla su vermediğimden mi olmuş olabilir bu cins suyu çok mu seviyor ? hala çiçeği var yaprakları yukarı bakıyordu şimdi aşağıya doğru iniyor ve yumuşak yaprağın altında sararmada var ?? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2007
|
Sulayın. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
az suladığım için mi yaprakları aşağıya doğru yüzülmeye başladı 2 günde bir daldırıp sulamam daha mı iyi olur ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2007
|
Havalar o kadar ısınmadı henüz. Yaz aylarında 2 günde bir sulamanız iyi olur. Şimdilik 3-5 günde bir sulayın. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
|
Aldığımda çok ağırdı orkidem kökleride çok yeşildi bende çürütmekten korktum fısfısladım bolca baktım yaprakları sararmaya durdu ve aşağıya doğru düştü yapraklar üzülüyorum bu haline ilk orkidem tavsiyeleriniz için teşekkür ederim |
|
|
|
![]() |
|
|