![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
peki bir boğum daha aşağıdan 2 3 cm bırakarak kessem şansım daha yüksek olurmu ? çünkü evdekinide böyle yaptım ne dal kuruyor ne de çiçek açıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
peki o zaman ceza yöntemi gibi bir şey sanırım:) çok teşekkür ederim |
bir süredir kök sanarak gözlemlediğim şey çiçek sapı mı acaba?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2e27aabe83.jpg
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
ben de orkide almak istiyorum ama bakımı zordur diye alamıyorum. Sizce almalıyım. |
Alıntı:
dün burada paylaştığım orkidem düştü ve iki yaprağı orta cizgilerinden çatladı. Dışa doğru uzayan kök de zedelendi. :( Napmamı tavsiye edersiniz, o yapraklar kuruyup dökülür mü?
Alıntı:
Orkidenin çiçekleri ve dalı kurudu
Orkidemin çiçekleri ve dalı kurudu, Yapraklarının birinde hastalık görüldü ortası et gibi kabarmış leke var. Ayrıca diplerinden çıkan Uçlar var yaprak mı? çiçek dalı mı? anlayamadım. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Alıntı:
|
Orkidemin çiçekleri ve dalı kurudu, Yapraklarının birinde hastalık görüldü ortası et gibi kabarmış leke var. Ayrıca diplerinden çıkan Uçlar var yaprak mı? çiçek dalı mı? anlayamadım. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? |
Orkidenin çiçekleri kurudu
4 Eklenti(ler)
Orkidemin çiçekleri ve dalı kurudu, Yapraklarının birinde hastalık görüldü ortası et gibi kabarmış leke var. Ayrıca diplerinden çıkan Uçlar var yaprak mı? çiçek dalı mı? anlayamadım. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba orkiden iki dalının ortasından böyle yaprak verdi. Ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba .benim orkidem 3. Boğum üzerinden kestikten sonra 3.bogumda sürgün vermişti ama sulama yaparken kirildi 2.bogum üzerinden kesmeli miyim sizce tekrar nasıl çiçek açar cevap verebilirseniz çok sevinirim
|
Orkide tohumu alsam evde çimlendirmeyi yapabilir miyim? Sizce başarılı olur mu? Nasıl yapacağım yazarsanız sevinirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mikoriza mantarlarıyla orkidelerin herhangi bir alışverişi olurmu acaba? pek kılcal kök olmuyor orkide de ama gelişmesine yardımcı olurmu ?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İyi günler arkadaşlar benim orkidemin dalında bir filizlenme oldu ama ne olduğunu anlayamadım bana yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025