![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-03-2015
|
Alıntı:
annemde pazardan orkide toprağı almış saçaklı bişi. ondan da bir tutam aldım. evdeki orkide tohumlarımın üzerine onları kapattım onlarında üzerine su döktüm. ve 2 günde bi suyunu takip ettim. tohumları ıslatalı henüz 1 hafta oldu ama bugün patladıklarını gördüm. hiç beklemiyordum çok şaşırdım. üzerinde saçaklı orkide toprağı olduğu için hepsini göremiyorum. aradan bi kaç tanesi patlamıştı. zaten tohumları ıslattıktan bi gün sonra tohumlar şişmişti ama yinede burdaki bu kadar olumsuz yoruma karşı umutlanmak istemedim. bu zamana kadar iyi geldik inşallah orkidelerim dikim seviyesine ulaşırlar. bi kaç arkadaş yazmış bu işi kolay yolla anlatımı yokmu. onları çok iyi anlıyorum bende hiç yazılan terimleri anlamadığım için bu şekilde benim yorumum da diğerlerine alternatif olabilir |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-02-2015
|
bravo, çok büyük tebrikler. cesaretlendirdiniz valla, teşekkür ediyorum. ben de 3,5 yaşındaki kızımla aktivite olsun diye bir tohum ekme işine girmeyi planlıyordum ve çok iyi bir yorum oldu sizinki. umarım saksı aşamasını da haber edersiniz; ama biraz besine ihtiyaç duyabilirler sanki ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-04-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-01-2016
|
Merhaba Sizin orkide tohumlarının akıbeti ne durumda bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|