agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Orkide > Orkide Bakımı, Üretimi
(https)




Beğeni Düzeni304Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-11-2011, 23:12   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 04-11-2011
Şehir: Dinant
Mesajlar: 3
Orkidemin turu ve cikan beyaz uzuvlar

Merhaba siteye yeni uye oldum.Gecen yaz aldigim orkideyi salonun bir kosesine koydum.duzenli suluyorum,fazlada ilgilenmedim.Cunku daha once aldigim orkide ilgilenmeme ragmen solmustu.

Ama bu orkide tur olarak degisik ve cok iyi yetisiyor.ilk zamanlar iki dali varken simdi 5 dal oldu.Cicekleri orta genis yaprakli birbirine yakindi bir dalda 5 civari cicek olmustu.Sonra dogal olarak cicekler kuruyup dustu.Dallar uzayip yukseldi topragi ve saksiyi degistirmedim daha.Yanliz aklimi kurcalayan dallarda cikan beyaz uzuvlar ne icin olustu,ne ise yarar anlamiyorum.Uçlari yesil 35-40 tane civarindalar.

Zahmet olmazsa benim orkidemin hangi tur oldugunu ve bu beyaz uzuvlari ne yapacagimi soyleyecek birisi varmi.Bu arada cektigim fotolarida yukluyorum.Simdiden tesekkurler.

Eklenen Resimler
   
iaygun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025