agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Organik Tarım
(https)




Beğeni Düzeni118Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-08-2010, 09:15   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Evde çeşitli malzeme, meyve ve diğer bitkilerle yapmış olduğum çeşitli fermente ürünler.

Soldan Sağa doğru:
1- Tütün yapraklarından, pestisit olarak,
2- Beyaz üzümler ezilerek, içecek olarak,
3- Çilek ve kiraz karışımı içecek olarak, süzlümüş halde,
4- Vişne ezilerek, içecek olarak,
5- Yonca, çimen ve bilumum otlar gübre olarak,
6- Tarladan toplanmış ham buğday, üzüm posası, yanmış yumurta kabuğu ve sirke gübre olarak,
7- Su kamışı gübre olarak,
8- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, henüz süzülmedi,
9- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, süzülmüş halde,
10- Büyük bidonda, arpa ezmesi, buğday ezmesi, orman toprağı, hayvan gübresi, sebze ve meyve artıkları, gübre olarak.


Name:  HPIM3205_1-crop-crop_2.jpg
Views: 13804
Size:  27.9 KB

nothing beğendi.
acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025