![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
|
Evde çeşitli malzeme, meyve ve diğer bitkilerle yapmış olduğum çeşitli fermente ürünler. Soldan Sağa doğru: 1- Tütün yapraklarından, pestisit olarak, 2- Beyaz üzümler ezilerek, içecek olarak, 3- Çilek ve kiraz karışımı içecek olarak, süzlümüş halde, 4- Vişne ezilerek, içecek olarak, 5- Yonca, çimen ve bilumum otlar gübre olarak, 6- Tarladan toplanmış ham buğday, üzüm posası, yanmış yumurta kabuğu ve sirke gübre olarak, 7- Su kamışı gübre olarak, 8- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, henüz süzülmedi, 9- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, süzülmüş halde, 10- Büyük bidonda, arpa ezmesi, buğday ezmesi, orman toprağı, hayvan gübresi, sebze ve meyve artıkları, gübre olarak. ![]() |
|
|
|
|
|