![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dostsunuz ben biliyorum, siz aldırmayın Denizakvaryumu'na. Beyaz toprakları paylaşmaktan korkuyor herhalde![]() Alıntı:
![]() Bir de, İzmir kekiği diye mercanköşkten mi sözediyorsunuz acaba? |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
nevsune hanım bana kalırsa yeni diktiğiniz bitkilkeri tam tutma olayı olmadan erken güneşe maruz bırakıyorsun i klorlu su bitkiler için zararlı fakat o derecede öldürmüyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn nevsune; Bence birkez de çileklerinizi torf yerine kumlu bir toprağa ekmeyi deneseniz. susuzluğa bile çok toleransı olan bir bitki çilek. sadece meyve verirken meyve verimi için sulama çok önemli. Bir de tutana kadar gölege bir yerde alıştırsanız tutmaması için bir sebep yok. Kekik için ise galiba bendekiler mercanköşk. mor renkli çiçekler açıyorlar. Birkaç kişiye sorduğumda izmir kekiği demişlerdi o yüzden izmir kekiği diyorum ben de ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-02-2009
|
Anamur ve çevresinde organik üretim ile ilgili bazı çalışmalar sevindirici.Özellikle katlı çilek ekimi yaygınlaşmaya başladı.Bitkinin yaşama alanı perlit,pomza taşı,torf veya özel organik kabuk ve materyallerden biri kullanılmak suretiyle geçirgen ve gerekli besin maddelerini tutabilen bir ortam sağlanıyor.Ürünler organik pazarlarda ve dış piyasada rağbet görmektedir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2011
|
selam arkadaşlar..siteye yeni üye oldum..çilek yetiştiriciliği konusunda uzman üyelere bi kaç sorum vardı.. konyada sulak bi bölgede arazimiz var çilek yetiştirmek istiyoruz..sizce nasıl bir tercih hangi türü seçmeliyiz bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. hayırlı gecelerr |
|
|
|
![]() |
|
|