![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Evdeki havuçlarla oynadım.
Bir kısmını kalp yapıp buzluğa kaldırdım, ilerde zeytinyağlılarda veya haşlamada kullanırım diye. Bir kısmı ile de taze taze akşama yapacağım yeşil salatayı süsleyeceğim. |
1 Eklenti(ler)
Bu gün seneler sonra lise arkadaşlarımla buluştum. Bazıları ile mezun olduktan sonra hişç görüşmemiştik.
Toplantıya giderken onlara meyve tabağı hazırladım, çok hoşlarına gitti. |
Sayın kozanli, yukarıdaki mesajınızın yeri burası olmalı gibi geldi bana
|
1 Eklenti(ler)
Bu hafta iki gün yemeğe misafirlerimiz olacak, yapacağım yemekleri kafama yerleştirdim de sofrayı da biraz süslemek istiyorum.
Bu gün denemelere başladım. Sanırım böyle bir tabak da şık olur. |
2 Eklenti(ler)
Her gün bahçeden kırk elli tane salatalık koparınca ben de bol bol tabak süsleri yapıyorum.
Kalp ve bulutlarla peynir tabaklarını süsledim, arkadaşlarım çok beğendi. |
2 Eklenti(ler)
Forumdan bir arkadaşımız özel mesaj atarak salatalıktan kalpleri nasıl yaptığımı sormuş, " Güler hanım kalp şeklindeki kalıpla mı kesiyorsunuz, salatalıklar o kadar iri değiller nasıl yaptınız " demiş.
Hayır, kalıpla kesmiyorum. Nasıl yaptığımı dilimin döndüğü kadar anlatayım. 1 - Önce bir salatalığı alın ve 5 cm kadar ucundan kesin. |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
3- Sonra o iki uç parça da verevine kesilecek ancak bu eğimi keserken 2 - 2.5 cm kadar bir eğim verilmesi şart.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025