![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-04-2023
Şehir: Ankara
Mesajlar: 18
|
Melemen
Tereyağında sırasıyla biberi ve doğranmış domatesi isteğinize göre kavurduktan sonra kaç yumurta kıracaksanız beyazlarını önce koyup iyice pişirdikten sonra sarıları en son atıp iyice dağıttıktan sonra ocaktan alırsanız yumurta sarısı tamamen pişmediğinden rafadan yumurtanın o eşsiz lezzetini alıyorsunuz. Yumurta akını eklerken tam ateşte hızlıca karıştırarak pişirmeniz ve sarısını ekledikten sonra 10-20 saniye sonra kapatmanız ve melemenin sıcağıyla kalanı pişirmeniz tercih edilmeli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|