![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
Şehir: Muğla
Mesajlar: 733
|
Güzel paylaşım olmuş. Bileşenleri vermişsiniz. Oranlar ve yapım şekli eksik kalmış. Tamamlarsanız deneyeceğim. Düzenleyen Portakal Rengi : 14-03-2021 saat 08:33 Neden: düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2016
Şehir: İzmir
Mesajlar: 75
|
[QUOTE=Portakal Rengi;1604322]Güzel paylaşım olmuş. Bileşenleri vermişsiniz. Oranlar ve yapım şekli eksik kalmış. Tamamlarsanız deneyeceğim.[/ İki kavonoz yaptık. Toz hardallı ve taneli olarak. Toz hardallı olanı beğendik. Kaseye toz hardalı döküp üstüne ılık su eklenecek. Macun kıvamına gelince göz kararı limon, zeytinyağı , sarımsak tozu , tuz eklenecek. Tam ölçüsü yok istenen tada gelene kadar limon, su, zeytinyağı vb. miktarı opsiyonel. * limon yerine elma sirkesi / beyaz şarap olur. * buzdolabında bekletince tam aroması gelecek. * İsteğe göre karabiber, isot, sumak türü baharatlar / renk için az zerdeçal. * 2 kavanoz için 10 TL maliyet. Düzenleyen naturedesign : 14-03-2021 saat 15:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|