agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 2 Gönderen yavuz_izmit
  • 2 Gönderen TCM
  • 1 Gönderen Portakal Rengi
  • 1 Gönderen TCM
  • 2 Gönderen abk

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-08-2019, 20:54   #9
abk
Ağaç Dostu
 
abk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-05-2007
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 1,595
Galeri: 39
Farklı 23 bakteriyi bir araya getirmek için bunların birbiriyle etkileşimini de bilmek gerekli. Bu 23 çeşit bakteri benzer şartlarda mı yaşayıp ürüyor, biri diğerinin yaşamasını engelliyor mu? Tıpkı bahçedeki yaprak biti, karınca ve Uğur böceği gibi. Bınların hepsi böcek ama Uğur böcekleri yaprak bitlerini yerken karıncalar ise onları koruyor.
Ayrıca probiyotikler genelde kapsül ve şase formlarında kuru halde muhafaza ediliyor. Nemli ortamlarda bozunma artar siye düşünüyorum. Dondurma İşlemleri de dondurucuya atılarak yapılınca organizmaların yapısını bozabilir. Yapının bozulmaması için hızlı dondurmak gerekir bu da evdeki derin dondurucularda sağlıklı olacak bir şey değil.
Tabii ki denenebilir ama çok sağlıklı bir sonuç alınamayacağı da unutulmamalı.

TCM ve Portakal Rengi beğendi.
abk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025