![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
|
Bugün wiener schnitsel pişirin! Ülke genelinde o kadar çok il,ilçe, köy, belde gezdim ki, neyi nerede yediğimi hatırlamıyorum. Schnitselin ana yurdu Viyana, wiener schnitsel denir. Yanında patates salatası ve kızartılmış pompirit biraz salatalık salatası oldukça doyurucu. Mutlaka başka yerlerde de pişirilir, sunum tarzı Viyana da ki gibi olmuyor. Türkiye'de son zamanlarda Restaurant'da yediğimiz yemek göz boyamaya dönük ve müsrüflükten başka bişey değil. Bir tas çorba söylesen o kadar çok çeşit sunulmaktadır ki, hangisini yiyeceğini bilemiyorsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-11-2016
Şehir: Ankara
Mesajlar: 29
|
Bolu'da yöresel tatları tatmak istiyorsanız şehir içinden ziyade otoban kenarlarında yemenizi öneririm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-10-2018
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 31
|
Ben nerede ne yenilir çok fazla bilmiyorum. Paylaşımlarınızı not aldım. Arada iş seyahatlerinden ötürü birçok ile ve ilçeye gidiyorum. Bu konu yararlı oldu benim için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2018
Şehir: Hatay, Antalya
Mesajlar: 343
|
Antakya’da tepsi kebabı ve künefe... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2007
Şehir: ist
Mesajlar: 137
|
Erdek'de Gözlemeci Hatice teyze.... Temizel köftecisi.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|