![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Ellerinize sağlık. Ama siz böyle az mı sararsınız, benim tencerem hep dolu dolu olur, hatta ateşe koyduğumda arada bir cızz cızz suları dışarı taşar. Ben de bugün Kırmızı mercimek çorbası, et sote ve zeytinyağlı pırasa yaptım. Zeytinyağlı yarına da kaldı, yanına da bir cızbız köfte ve piyaz yaptım mı yarının işi de tamamdır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler hanım geçen pazar balık çorbası ve fener balığı kavurma yaptım. İnanın en iyi balık lokantalarıyla yarışır lezzettelerdi. ![]() (çorbayı kırlangıç balığından yaptım) Balık yemeyen çocukları olanlara tavsiye ederim. Düzenleyen limon : 11-01-2012 saat 15:24 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
Şehir: Hatay
Mesajlar: 462
|
Lahana sarması.
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| menü, ne pişirsem |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|