agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni3323Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-12-2011, 13:59   #11
Ağaç Dostu
 
vehibe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-04-2011
Şehir: Hatay
Mesajlar: 462
Antakya usulü katıklı

Sevgili Maki01, daha önce bu tarifi vermiştim ama sizin için ayrıntılı bir şekilde tekrar yazıyorum. Tesadüf dün misafirim gelmişti,çayın yanında ikramlık yaptım.

300, gr çökelek,
1- Bardak zeytinyağı,
3- Kaşık tepeleme biber salçası,
1- Çorba kaşığı susam,
1- Çay kaşığı çekilmiş rezene,
1- Tatlı kaşığı kuru nane,
1- Muskat cevizi rendesi,
1- Paket misk,
3-Orta boy soğan,

Hazırlanışı;
Soğanlar piyazlık doğranır.Üstüne bütün malzeme ilave edilir,güzelce karıştırılır.Taş fırına gönderilir.Fırıncıya 1/2 şeklinde yapılacağı talimatı verilir.Bu yörelerdeki fırıncılar malzemeleri hamura kendi açtıkları için orası bizim yetki alanımızdan çıkıyor

Eklenen Resimler
  

Düzenleyen vehibe : 17-12-2011 saat 14:25 Neden: Kelime ekleme,
vehibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
menü, ne pişirsem


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025