agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni3323Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-04-2011, 13:04   #1
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Dondurucu harika birşey. Ben de et, tavuk balık vs. den başka, çorbalık ve pilavlık olarak et ve tavuk haşlama suyu, buz kalıbında dondurulup paketlenmiş limon suyu küpleri, muhtelif çiğ ve haşlanmış sebze, nohut ve artan yemekleri donduruyorum. Ama aklınızda olsun, pirinç donmaya gelmiyor.

Lalebruli, bakla enginar sütlaç bu ne dayanılmaz menü.

Mayısgülü hiç kuru patlıcan pişirmedim tarife göz atayım.

Bugün kıymalı bezelye pişirdim, üzüm hoşafından vazgeçip kayısı hoşafına çevirdim. Akşama bir de pilav yapacağım.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
menü, ne pişirsem

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025