agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni3323Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-01-2015, 09:03   #11
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uyap Mesajı Göster
Günün ilk menüsü benden olsun. Kuru fasulye ,pilav, turşu ilave olarak yoğurt ve soğan olabilir. Kuru fasulyeyi ilk defa internette gördüğüm bir kaç tarife uyarak sütle ıslattım bakalım sonuç farklı olacak mı.
Ben taze taze topladığım kuru fasulyeleri hemen derin dondurucuya birer pişirimlik kilitli torbalarda atıyorum.
Pişireceğim zaman hiç evvelden ıslatmadan doğrudan buzlu buzlu haşlayıp (düdüklüde altı dakika yetiyor) süzüyorum. İç malzemeler de hazırsa, benim kuru fasulye pişirmem onbeş dakikada oluyor.

Kime versem çok lezzetli olduğunu söylüyor, biz de artık hep bunu tüketiyoruz.
Köyde adına Balaban veya süt fasulye diyorlar.

Name:  IMG_5703 (600 x 450).jpg
Views: 375
Size:  43.4 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
menü, ne pişirsem


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025