![]() |
|
|
|
#11 |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
|
Bugün çok paylaşım olmuş, herkesin ellerine sağlık. Güler Abla size ilham verdiysem daha ne isterim ![]() Geçen sene alerjik geniz akıntısı ve devamında bilimum üst solunum enfeksiyonu ve 5 kür antibiyotik kullanınca bugün çok farklı tarzı olan bir doktor dostum bir ay kadar un ve süt ürünlerini diyetimden çıkarmamı tavsiye etti. Gluten ve kazein (sırasıyla un ve sütteki proteinler) kendileri alerjen ve/veya alerji tetikleyici maddeler ve insanlar çok yaygın şekilde farklı derecelerde duyarlılar. Buna göre evde menüler biraz farklılaşacak ![]() Yarına Çorbaya karar veremedim henüz Köfte ve karışık sebze püresi (havuç, patates, pırasa) Zeytinyağlı kereviz Salata Kahvaltılar için de peynir ve ekmek yok. Zeytin, sebze söğüşleri, bulabilirsem ev sucuğu, köy yumurtası serbest. Haftada bir de müsli kaçamağı yaparım (kendim hazırlıyorum, gevrekleri vb eve sokmam). Bakalım nasıl olacak, çok merak ediyorum. |
|
|
|
| Etiketler |
| menü, ne pişirsem |
|
|