agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen Didem

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-04-2010, 20:47   #5
Ağaç Dostu
 
Didem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-12-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 111
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi balbay Mesajı Göster
Arkadaşlar,

Balmumu eridiğinde sıvılaşır ama soğuduğunda yine katılaşacaktır. Balmumlu tarifler de parafin de kullanılmadığı sürece krem kıvamını sağlamanız bence mümkün olmayacaktır.

Belki balmumu yerine katkısız vazalin olabilir.
Sn Balbay,

Zeytinyağını mükemmel koyuluğa eriştiren balmumu. Ben yıllardır kullanıyorum. Tam kıvamında bir krem oluyor. Denemeden bu kadar kesin bir yargıya varmanız ilginç..

Didem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025