agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni12Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-12-2008, 23:58   #1
Ağaç Dostu
 
agozce's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,044
Galeri: 4
Portakal ve limon çiçeklerinden yapılan şurup tatlılarda, reçellerde ve limonata da harka oluyor.

Bir de Mürver çiçeğinden yapılan mürver şurubu. Şirince Nişanyan evlerinde içmiştim. Kahvaltıda iştah açıcı olarak sunmuşlardı.. Çok lezetliydi. Tadı yeşil elma suyuna benziyordu ama daha güzeldi. O gündür, bu gündür mürver fidanı ararım. hala bulamadım.

agozce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-12-2008, 14:47   #2
Ağaç Dostu
 
tenar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-07-2007
Şehir: Yerdeniz
Mesajlar: 186
Karahindiba otundan salata yapıldığını biliyor olabilirsiniz.

Karahindiba çiçeğinden reçel yapıldığını biliyor musunuz?

Name:  karahindiba.jpg
Views: 29244
Size:  46.3 KB


Karahindiba, egede çok bilinen rumca adıyla radika olan bitki.

tenar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025