agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni12Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-11-2017, 00:10   #34
Ağaç Dostu
 
Birsen 33's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-07-2011
Şehir: Mersin
Mesajlar: 116
Brokoli sarı sarı çiçeklerini açmış olsa bile haşlayınca salataya renk katiyor.
Çaltı ağacının çiçekleri cok lezzetli olur. Çiğ yenir veya çayı demlenir.
Begonyanin çiçeği yenir ekşimsi tadi var.
Sarı yonca çiçeğinin sapı ekşidir, yenir
Üzüm tomurcukken ben yiyorum.
Dut tomurcukken yiyorum. Ballıbaba bitkisinin çiçeğinin tatlı kısmını da yerdim çocukken
Aklıma ilk gelenler bunlar.

kamil35 beğendi.
Birsen 33 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025