agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen ServetAydoğan

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-11-2008, 09:02   #8
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Galeri: 25
Merak ettiklerim:

1-Eczanelerde satılan yabancı kaynaklı balık yağlarının çiftlik balığı kaynaklı olup olmadıklarını merak ediyorum.Örneğin norveç uskumrusu-somonu vs

(dışardan gelen taze somonların aslında çiflik kaynaklı olduğu belirtiliyor)

2-Büyük balıklarda aşırı miktarda metal birikimi olduğu söyleniyor, satılan balık yağlarının kaynağı büyük balık mı küçük balık mı?

3-Bu yağlar işlemden geçiyor mu geçmiyor mu, geçiyorsa nasıl bir işlemden geçiyor ?

4-Bazı balık yağları jelatin bir kapsül içinde, bu kapsülün içeriği nedir?...Bu jelatin sağlığa zararlı mı?

5-Şurup olarak satılan yağlar içine koku baskılaması için aromalar, renk verici maddeler ,katkı maddeleri, koruyucular katılıyor.

Tüm bu katkı maddeleri için sağlığa zararsız diyebilir miyiz?

6-Balık yağından alınacak omega yağları; aslında sebze-meyve-kuruyemişlerden rahatlıkla alınabilir mi?

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025