![]() |
Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 10 gündür şehirdışındaydım, hemen acele acele hoya başlığını okudum. Bazı mesajlarda sipariş süresinin bittiğinden bahsediliyordu. Panik halindeyim, siparişler bitti mi?
|
Hoşgeldin Sevgili Penelophe, Akşama doğru yayınlayacağım onay listesinden sonra bitecek gibi görünüyor.
|
Sevilay Hanım güzel bilgiler gerçekten, ben büyük ihtimal onları keseceğim oradan. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda da köklendirmeye çalışıp, toprağa ekeceğim. Tabii geçmiş 78 sayfayı da bir taramam lazım ;) Bu arada Biofarm Kompost'da neyin nesi? ;) Nerede bulunur acaba?
Sevgiler |
Sevgili hoyadag tekrar hoşgeldiniz.Listeye yazdırdığınız Hoya Australis 'in yaprakları yeşil beyaz alacalı mı acaba bilginiz varmı?
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Zeonka yazmayı atladığımız siparişinizi listeye ekledim. Hoya australis variegata'nın yaprakları alacalı, internetten bulabildiğim resmini ekliyorum. Ona göre karar verirsiniz.
|
Sende hoşgeldin Sevgili Hoyadag,
Scented(Kokulu) Hoya Collection 05001'den 1 adet ve Hoya pubicalyx silver pink GPS 10064 04-10031'den de 1 adet istiyorum. Beni de eklersen çok sevinirim, teşekkürler. |
Sevgili Zeonka, İnternet bağlantımda sorun oluştuğundan sorunu gördüğüm halde yanıtlayamamıştım. Ben sorunu giderip bağlanıncaya kadar Hafize hanım yanıtlamış sağolsun.
Benim siparişini verdiğim australisin yapraklarının düz olduğunu sanıyorum. Hafize hanımın da belirttiği gibi variegata türünün yaprakları alacalı olmalı. |
İsteklerinizi ekledim Sevgili Penelophe, eğer bu işi başarır da hoyalarımıza kavuşursak size bir sürprizim olacak.
|
Sevgili Hoyadag, listeye beni eklemişsin fakat her ikisinde de adet kısımlarına artı 1 yapmamışsın sanırım.:p
Yani Scented(Kokulu) Hoya Collection 05001 toplam adet 16 yerine 17, Hoya pubicalyx silver pink GPS 10064 04-10031 de 6 yerine 7 olacak.;) **** ben mi yanlış saydım, bir bak istersen.;) |
Haklısın Penelophe.. Değiştiririz şimdi... Ne güzel, forumdaşlarımızın da gözünden hiçbirşey kaçmıyor :)
|
Listenin tamamını kontrol ediyorum. Biraz zaman alacak. Uyarı için teşekkürler Penelophe.
|
Ben kontrol etmiştim Hoyadag.:p
|
Çok teşekkürler hoyadag ve hfz.Karar vermek nekadar zor anladığım kadarı ile bizim listemizdeki düz yeşil renk.O halde bana hoya cornosa tricolor 2006'dan 1 adet eklerseniz sevinirim cornosam var ama bunun yapraklarına bayıldım.
Listeyi düzenleyen herkese de kolaygelsin. Hoyalarımıza tez zamanda kavuşmak dileği ile sevgiler. |
Biliyorum ben çok oluyorum ama listeyi son bir defa daha inceleyim dedim ki en güzel hoyayı atladığımı farkettim.
Hoya pubicalyx & nbsp GPS & nbsp 282 23009 Bırakın çiçeğinin fefkalade bir bordo olmasını yaprakları da apayrı güzel.Listeyi düzenleyen herkesten çok özür diliyorum habire iş açıyprum.Ama gerçekten bu son.İlkin hanıma da sonuna kadar katılıyorum bırakın Türkiyeyi evlerimizin içi hoya cenneti olacak |
;) Ben de bu tür ile silver pink arasında karar verememiştim. Sonra silver pink ağır bastı. O kadar çok harika görünen tür var ki, insan kararsız kalıyor doğal olarak. Bakalım çiçek açtırabilecek miyiz? Yıllar yıllar sonra açmasınlar da :p
|
Arkadaşlar,
Sonunda evlerimizin nasıl olacağını görmek isterseniz sitascorner sitesine girin,önce İngilizceye tıklayın,sağ taraftaki oda resimlerinin en altına tıklarsanız bütün evin ne halde olduğunu görürsünüz. Sonra diğer dile de tıklayın ve evin kalan kısmını da görün. Bence bizim evler de öyle olacak.:D |
Önemli - Onay Aşaması
Arkadaşlar, siparişimizde önemli bir noktaya gelmiş bulunmaktayız. Aşağıda vereceğim linke tıkladığınızda siparişlerin kişilere göre listelenmiş halini göreceksiniz. Bu liste son ve kesin halini almış durumdadır. Sizlerden ricam:
1-Bu listeden isminize karşılık gelen çelikleri, sayılarını ve fiatlarını tek tek kontrol etmeniz, 2-Eğer bir hata varsa derhal bildirmeniz, 3-Bir hata yoksa onay işlemini gerçekleştireceksiniz. Onaylama yapıldıktan sonra hiçbir değiştirme ve düzeltme yapılmayacaktır. Onay verildiğinde çelikleri, getiriliş koşullarını ve listede yazan Avro cinsinden tutarı ödemeyi taahhüt etmiş olacaksınız. Türk lirası olarak ödeme yapılacaksa Paul Bey'e sipariş verildiği günkü kur geçerli olacaktır. 4-Onaylama veya düzeltmeler için "mdpeker@yahoo.com" adresine mail atmanız gerekmektedir. Sitemizde bulunan özel mailin 50 mesaj ile sınırlı olması nedeniyle kendi mailimi veriyorum. Eğer listeyi ve ödemeyi kabul ederseniz mail içeriğinde: -Mutlaka "ONAYLIYORUM" ifadesi kullanmalısınız. -Siparişinizin gelmesini istediğiniz iletişim bilgilerinizi yazmalısınız.(İsim, telefon ve açık adres) 5- 14 Eylül tarihine kadar onaylanmayan siparişler tamamen iptal edilecektir. Lütfen takip ediniz. Gönderdiğiniz mesajlarda forumda kullanmış olduğunuz nickleri de yazarsanız karışıklığa meydan vermemiş oluruz. Şimdiden herkese teşekkür ederim. LİNK :ONAY LİSTESİ |
Hfz ve Cezzar, teşekkürler.:)
Ben gönderdim bile Hoyadag.:) |
Hoyadag sizede zahmet verdik.Gerçekten emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Ben onaylıyorum.İstediklerim ok.
|
Yorgunluk değil bir zevk oldu benim için.
Arkadaşlar siparişin son kısmı olduğundan ve tekrar tekrar iletişim kurmaya çalışmak zor olacağından, onayınız ile birlikte mailime kargonun ulaşmasını istediğiniz kişinin isim, telefon ve açık adres bilgilerini de gönderebilir misiniz? Teşekkür ediyorum. |
Listede beni unutmuşsunuz ya..
İzmir'de bir adres ve telefon ayarlayalım, tek kargoyla alıp aramızda bölüşelim. işleri basitleştirir. Hfz ADa ile beni bir başlıkta yazmış şimdi farkettim sorun yok |
Sevgili arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık.
Ne kadar titizlikle hazırlanmış. Elleriniz dert görmesin. Ben de onayladım. Sevgiler.;) |
Sevgili Hoyadag mdpeker@yahoo.com mail attım.
|
Sevilay hanım, teşekkür ederim,
İsim, telefon numarası ve açık adres bilgilerinizi "mdpeker@yahoo.com" adresine bekliyorum. |
Evet Sayın Elfogi mesajınızı aldım. Siparişi onaylayan ilk kişi oldunuz. Tebrikler.
|
Sevgili Hoyadağ,ben çoktan onay mailini attım.
Sonra da sitede belirttim teşekkürlerle beraber. Bir problem yoktur umarım? Sevgiler |
Sevilay hanım, mesajınız ulaştı. Teşekkür ederim.
|
Sevgili Hoyadag ;
Biraz evvel onay mailimi adresinize yolladım.Hfz Hn. Cezzar Bey,Fatma Hn.ve size zahmetlerinizden dolayı tekrar çok teşekkür ederim. |
Sn Hoyadag bende mailimi gönderdim. Bu İşler için uğraşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
|
Siparişiniz onaylanmıştır Sevgili Arb73, umarım en kısa zamanda hoyalarınıza kavuşursunuz.
|
Talebimi onayladım...e-mail gönderdim,teşekkürler.
|
Memet ve ben onayladık. Mail gönderdim. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.
|
Ben de onayladım ve e-posta gönderdim.:)
|
Sevgili hoyadag onayladığıma dair ve gerekli bilgileri içeren maili adresinize gönderdim, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ana dağıtım İstanbul'dan olacak herhalde. Umarım Giresun'a kadar ikinci bir uzak yolculuğa dayanabilirler. Acaba geldiği gün oradan göndermek mümkün olacak mı?Heyecan bastı da:p
|
Sevgili Ada, İlknur Aşık, Sevilay, Elfogi, Arb73, Sempe, Coyote ve Denizakvaryumu
Onaylarınız alınmıştır. Teşekkürlerimi sunuyorum, Selamlar, Sevgiler. |
Sevgili Coyote,
Bu organizasyonda hiç bir arkadaşımızın zarar görmemesi açısından sevgili Cezzar'ın bildireceği hesap numarasına ödemeniz gereken meblağ yatmadan gönderim yapılmayacaktır. (Bu size özel değil yanlış anlamayınız, genel anlamda yazıyorum) Ödemeyi yaptığınızda her kişi için Cezzar arkadaşımız Hoyadag'a onay verecek, ve sevgili Papatyam ile Hoyadag birlikte çalışarak Hoya'larınızın elinize geçmesini sağlayacak. Bu arada sevgili Papatyam'a şimdiden çok teşekkür ediyorum, yardım talebinde bulundu bizlere. Ama asıl teşekkürlerimi herkes Hoyalarına kavuştuğunda gönül rahatlığı ile yapacağım. Açıkçası; Eylül'ün 16'sına kadar toplam meblağınızı hazır ederseniz,(bir aksilik yaşanmazsa17-18'inde elimizde olacak Hoyalarımız) sevgili Cezzar'ın vereceği hesaba gönderim yapmanız daha çabuk olur ve hoyalarınız sizlere daha çabuk ulaşır. Hesap numarası ve döviz kuru bilahare bildirilecektir. Şu an şeklini bilmiyorum ama, hesap numarasını forumda yazmayıp özelden bildirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. |
Onay mesajımı tekrar gönderdim, Hoyadag, Hfz, Cezzar ve emeği geçen herkese tekrar çok teşekkürler.:)
Papatyam sana diyecek söz bulamıyorum, harikasın.:) |
Sevgili Praecox, Penelophe ve Hfz hanım, sipariş onaylarınız alınmıştır, teşekkürler.
|
Günaydın, Sevgili Cezzar, Hfz ve Hoyadağ emekleriniz çok teşekkürler.
Benim de adres bilgilerimi vermeme gerek var mı?:p |
Günaydın, güzel ve değerli emekleriniz için teşekkürler. Ben de onay mailimi attım. Sevgiler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025