![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
1-Gönderilen hoya çelikleri, kesilip 3-4 çelik elde edilebiliyor, bunu bilinçli olarak mı yapıyorlar yani uzun çelik göndermelerinin sebebi tutma şansını çoğaltmak için mi? Eğer yukardaki durum geçerli ise bazı çelikler neden çok kısa gönderiliyor ? 2-Gönderilen çeliklerin torfda mı yoksa suda mı köklenmesini tavsiye eder? Suda köklenmesini deneyecekler için oksijenli su katılmasını onaylıyor mu ? başka bir alternatif var mı? 3-Hoyalarda en sık rastlanan hastalık hangisi ? Tedavisi için ne yapmalı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Arkadaşlar, Şimdi aradım Paul Bey'i.. Yarın öğleden sonra buluşuyoruz.. Onun serası (veya fidanlık mı demeli bilmiyorum) epey şehir dışında kalıyormuş, sanırım otobüsün filan gitmediği bir yer.. Ben Boskoop'a gideceğim, kendisi beni kamyonetiyle tren istasyonunda bekleyecekmiş.. Çok heyecanlandım şimdi ![]() Ben şimdi soruları derlemeye başlayayım.. Belki de ingilizceye çevirip gitsem daha iyi olacak. İnşallah hepsini sorabilirim. Dua edin de herşey umduğumuz gibi geçsin .. Eğer pazartesi sesim çıkmazsa, yanlış kamyonete binip kaçırıldım demektir, haberiniz olsun ![]() Selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-07-2007
|
Gazan mubarek olsun...! sevgili cezzar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|