![]() |
|
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Sevgili yeşillim ; Maaşallah diyelim ve hiç çiçekleri üzerinden eksik olmasın. Merak ediyorum ilk çiçek sapı oluştuktan sonra ne kadar zamanda çiçek öbeğini gözteriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Karşılaştırma yapacaksam bir dennisii 3 ay gibi bir zaman içerisinde olduğunu düşünürsek! Davidcummungii çiçek sapından, tomurcuk derken 1 Ay buluyor. Bir hafta kadar da çiçekte kalmaktadır. Elinizdeki Davidcummungii çiçeklenirse bildiğim kadarıyla anaç davidcummungii'mden üçüncü evdeki çiçeğimiz olacak ![]() Çok güzel bir duygu!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah çiçeklenmiş halini anne davidcummingii'nin bulunduğu sayfada paylaşmaktan çok keyif alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-05-2011
|
Hoya
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Bu sefer açmayı başarabileceğiz gibi görünüyor. Sevgili Yeşillim'den edindiğim ilkgözağrılarımdan kendisi. Mart ayından itibaren sayısız tomurcuk kaybı yaşadım. İnşallah bu kez çiçeklerini görmem nasip olur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Kutluyorum sevgili eylul, pıtırcıkların pıtlamasına çok az bir süre kalmış ![]() Hızlı büyüyen bir tür olarak bilinmesine rağmen çelik olarak gelen davidcummingiim sürgün ucunu kuruttu ve uzun süre hareketsiz kaldı. Yakıcı sıcakların son bulması ile birlikte kıpırtılar da başladı. 2 minik yan sürgünümüz var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
İlk açan tomurcuğu tatil nedeniyle gözlemleyemedim. Ama ikinci tomurcuğu açarken yakalamayı başardım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Nemli bir ortamda bulunmasının sonucu ilk iki fotoğraf, üçüncü fotoğraf askıda bulunan Davidcumingii . Sürekli çiçeklenen bir tür. 28.10.2013 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|