![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
![]() 1- sürekli sıcakta duruyor. 2- güneşi direk görmüyor. ama sürekli aydınlık. 3- yazın hafatada 2 kışın 10 günde bir bir bardak su veriyoruz. 4- hiç ellemiyoruz. senede bir eksilen toprağını tamamlıyoruz. 5- elinde maharet olan bir eş. (benim hatun ne dikse tutuyor??? bense sadece kurutmamaya çalışıyorum) durum bu... ilk sene 1 tane vermişti çiçek. ondan sonraki senelerde hep böyle oldu. yanılmıyorsam 4 sene dolmak üzere.. tabi maşallaaah demek lazım. (evde perdenin ardında kalıyor kimse görmesin diye perdeyi bile açmıyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
![]() Ya Serder, inanılmaz.. Yaprak yerine çiçek dolmuş her yeri.. Şimdi 4 yaşında bu öyle mi? İnanın çiçeği bilmeyen biri resimlerinizi görünce; bu çiçekler yapma olmalı, alıp yapıştırmışlar o dallara, der herhalde ![]() Çiçeklenme için saksının büyüklüğü de çok önemli. Saksının boyutunu da (tükseklik x çap) paylaşır mısınız bizimle.. Bana öyle geliyor ki, sizin saksı minicik, ve o bu kadar çiçeklenmesinin bir sebebi de bu.. Selamlar.. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Sn. cezzar tahminin yerden göğe doğru. saksımız küçük ama herhangi bir rahatsızlık göstermediğinden büyütmüyoruz. çeliği diktiğimiz saksıda hala. saksı boyutu hakkında ancak akşam yazma şansım olacak. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|