![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
aaaaaa!!!!!!!!! çiçekde açmış |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Eski bir çalışmam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın hocam, çalışmalarınız gözümden kaçmış. Hepsi harkulade. Ben daha yeni başladım, yapımıyla ilgili derin bilgim yok, youtube'den birkaç video izledim sadece. İki cam kabım daha var değerlendirmek istediğim. Sorum şu alttaki linkte bir orkide var, şu an ne durumda? Saksısından çıkarıp mı diktiniz? O çalışmanızda kullandığınız harç nedir, torf mu yoksa çam kabuğu mu? http://www.agaclar.net/forum/1456659-post120.htm Elinizde canlı sphagnum varsa bir tutam rica edebilirim. Diğerlerini kendim temin ediyorum, etrafa bakınıp arayıp bulmak ayrı bir keyif ![]() Saygılar ve iyi akşamlar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Jezebel
İlgilenmenizden memnun oldum cam kavanozda bitkilerin yaşantıları pek uzun sürmüyor ancak o güzel görüntüden memnun kalıyorsunuz Kavanozdaki orkide şimdi tekrar seraya döndü Kavanozda en güzel netice aldığım bitkiler Fittonia Afrika menekşesi Arap saci. ve reks begonya .,parlak mustafa Harç olarak yosun pek kullanmıyorum kuru söğüt ağaçi çürüntüsü Elimde spagnum yosunu yok ithal edilmiyor sordum istek yokmuş Çalişmalarınızdan memnun oldum kavanozdaki nemi ayarlamak mühim fazla nem bitkiyi çürütüyor Paşabahçe cam da değişik kavanozlar var kolay gelsin iyi günler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba |
|