![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2017
|
Abi en kısa zamanda dediklerinizi yapacağım. Arapsaçı benim halamın evinde görmüştüm. En kısa zamanda ordan bir çelik alırım. Yosun bulunca sizinle iletişime geçerim. Kavanoz zaten kolay galiba. Her türlü oluyor herhalde. İşleme arapsaçı ile yavaş yavaş başlayıp devamını getirmek isterim. Şimdiden heyecanlandım. Yeni bir şey denemek hoşuma gitti. Teşekkürler abi. Abi dememde sakınca yoktur inşallah. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sakınça yok Peri hanım gibi meraklıları bekliyorum iyi geçeler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2017
|
Teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için. En kısa zamanda sizi rahatsız etmek için sayfanızı ziyaret ederim. Saygıyla İYİ GECELER |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,,,,,Sizlerden ses yok |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
...... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bir kadehte mutluluk
Sayın Ahmeter, sizden esinlendim bu arkadaşları kadehte buluşturdum mutlu olmuşlar beni çiçekle ödüllendirdiler. Daha ilk denemem, sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmazsanız. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Tebrikler Ancak bilhassa nemden hoşlanan bitkileri cam kapta yetiştirmek gayemiz Bekliyorum sizde bir merak ve inceleme özelliğini farketdim Takiptesiniz Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkiye nemden fayda sağlıyarak onu güzelleştirmek ve dikkatli gözlemek nem derecesini ayarlamak nasıl , nem fazla geldimi havalandırmak kapağını veya fanusdan dışarı almak pek tabıı merak ve uğraşı istiyor |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
Alıntı:
bir arkadaşımla yakın zamanda bir kapalı teraryum yapmaya başlayacağız. ancak nemli bitkileri kullanacağımız için pekte internette yazı bulamadım. bulduklarımda tatmin edici gelmedi. belki de çok daha detaylı aradığımdandır. tam da sizin bu resim de yaptığınız gibi yapmayı istiyoruz kapalı cam kavanoz vs. içerisinde yetiştirmeyi istiyoruz. alacağımız bitkilerden bir kaç tane düşündüklerimizi size söylemek isterim. arap saçı cuba fitonya pilea bize nasıl bir tavsiyelerde bulunursunuz. sayfanızı sık sık inceliyorum. o kadar çok çeşit çalışıyorsunuz ki hangisini uygulayacağımzıı bilemedim açıkcası ![]() çalışmalarınız gerçekten çok güzeller |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Saat 20 de sizleri bekliyorum |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Kavanoz bahçe
İyi akşamlar Cam kavanozda bitki yetiştirmek kışın en güzel bir uğraşı yukarda cam kavanozda yaprak güzeli 6 ay evvel içine ufak bir saksı içinde attim netice bana göre müsbet haftada bir kere veya yaprakları büzüştüğünü gördüğüm zaman su veriyorum Reks begonyanın bütün cinsleri güzel oluyor nem seven bütün bitkileri deneyebilirsiniz Geçen gün bir sual peki sonra içinden nasıl çıkaracağız Ne gerek var ben hiç çıkarmadım bir müddet sonra kuruyan yapraklar bitkiye süper bir verim getiriyor uz lafın kısası bana kalırsa güzel bir uğraşı birde işık koyarsanız siz seyreyleyin |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel ,ben olsam odun kısmı gözüken bitkiyi oradan alırdım kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Mantar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
Sn ahmeter merhaba.yanlış hatırlamıyorsam nem seven bitkilerin yanına birer odunumsu ya da ağaç kabuğu gibi parçalar koyuyordunuz.hangi ağaca aitti.Ben söğüt diye hatırlıyorum ama sizden teyit almak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet söğüt ağaçı parçaları pek tabii kurumuş bir söğütten biraz bulmak zor oluyor Suyu sünger gibi bünyesinde tutuyor resimde koyu olanlar halen bünyesinde su olanlar Açık rengli büyük parça 6 aydır su görmemiş Bazı bitkiler bu söğüt parçasında çok güzel yaşıyorlar ve çok dekoratif oluyor mesela Arap saçı iyi günler |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
Peki orkidenin saksısınada koysak küçük parçalar halinde sorun olurmu ya da çam kabuklarindan daha faydalı olabilirmi Ve ya fitonia yı fanusa koyarsak yanına bıraksak bir parça nem için faydası olurmu. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Faydası olur ben denedim resim bulursam koyarım yalnız gerçek söğüt bulun ve resmini burada paylaşın bir hata yapmıyalım kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-12-2014
|
Teraryumum. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Tebrikler gayet güzel başka çalışmalarınız varsa lütfen koyunuz benim bir peperomia kavanozda 6 aydır yaşıyor Tekrar tebrikler madem meraklısınız Ahmeter bahçeme beklerim |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Seven ne yapmaz |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Harikalar Sayın Ahmeter |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sizleri Ahmeter bahçeye bir kahve içmeye beklerim |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-06-2018
|
Hepsi birer sanat eseri adeta. Maşallah tek kelime ile büyülendim çok isterdim böyle çiçekler yetiştirebileyim bende |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Esengül
Hevesli olmanız hislerinizi kelimelere dökmeniz başaracağınızı gösterir olacak merak etmeyin iyi günler |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-06-2018
|
Bu çiçeklerden bize gönderemez misiniz 😇 |
|