![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2013
|
erik yaprakları neden delinir ve cansız durur ne yapmalıyım baya bi okudum yazıları ama tam net bişey anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
|
yokmu bi fikri olan arkadaş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Benim fikrim yaprakları kıvır kıvır olanlar yaprak bitinden dolayı olabilir. Yaprakların delik delik olması yaprak delen hastalığından kaynaklanıyor. Yakından ve net fotoğraflar yüklerseniz daha net bir şeyler söyleyebiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
cevap için çok sağolun yaprak biti kesinlikle yok.sadece yapraklar delikli bu ağacı diktiğimden beri böyle 4 yıl oldu yaprakları canlı vede deliksiz hiç görmedim yanlız ağaç rüzgar lı bi alanda rüzgarla bi alakası olabilirmi yaprakları yakarmı acaba diye düşünüyorum ama açıkta olan çok erik ağacı biliyorum rüzgar yiyen onlarda böyle bişey görmedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-12-2012
|
![]() Oturduğum semtteki erik ağaçlarında bu yıl şu tip bir sorunla karşılaşıyorum. İnternetten biraz bakındım, erik cep hastalığı denen, yağış fazlalığına bağlı bir tip hastalık olabileceğini okudum. Öyleyse dönemsel bir sorun mudur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
can erik, can erik hasta, erik, erik hastalıkları, yaprak biti, yaprak kıvrıklığı, zamklanma |
|
|