![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-08-2023
|
![]() Merhaba Arkadaşlar, Forumda yeniyim, aslında agaclar.net i uzun yıllar önce keşfettim ama abone olmak yıllar sonra nasip oldu. Bu köklü forumun bir parçası olduğum için mutluyum. Mustafakemalpaşa, Bursa'da 600 m2 alana bir müstakil hafif çelik ev yaptırıyorum. 22 tane meyve fidanı aldım ve aşağıdaki drone görüntüsünden göreceğiniz noktalara meyve ağaçlarım için kepçe ile 50x50 lik çukurlar kazdırdım. Meyve fidanlarımı Mersin, Mut'ta bir üreticiden sipariş ettim. Sorum şu hangi ağaçı hangi ekim noktasına ekmem doğru olur? Şıralı ağaçların evden uzak olmasını istiyorum. Dutlardan kara dutu sipariş ettim ama beyaz dutta sipariş edeceğim ve dutların kümese yakın olmasını istiyorum ki tavuklarım dökülenleri yesinler. Yorumlarınız görüşleriniz benim için önemli. Sipariş ettiğim meyve fidanları: Tüplü Yarı Bodur İri Meyveli Amiga Nektarin Fidanı Tüplü Yarıbodur Papaz Erik Fidanı Tüplü Yarı Bodur Ziraat Şekerparesi Kayısı Fidanı Tüplü Wonderful Nar Fidanı Sınırlı Stok Tüplü Yarı Bodur Bursa Yarma Şeftali Fidanı Tüplü Chandler Salkım Ceviz Fidanı Tüplü Limon Ayvası Fidanı Tüplü Yediveren Siyah Avustralya Dut Fidanı Tüplü Bursa Osmanoğlu Kestane Fidanı Tüplü Verimli Yarıbodur Santa Maria Armut Fidanı Tüplü Kokulu Yarı Bodur Amasya Misketi Elma Fidanı Tüplü Yarıbodur Yeşil Renkli Granny Smith Elma Fidanı Tüplü Yarıbodur Sarı Meyveli Golden Elma Fidanı Tüplü İri Meyveli Mor Güz İncir Fidanı Gemlik Salamuralık Trilye Zeytin Fidanı Tüplü Anadolu İğde Ağacı Fidanı Tüplü Soğuklara Dayanıklı Ihlamur Ağacı Fidanı Tüplü Kokulu Yemesi Mükemmel Soğuğa Dayanıklı King Mandalinası Fidanı Tüplü Yarı Bodur Washıngton Portakal Fidanı Tüplü Yarı Bodur Soğuklarak Dayanıklı Yediveren Limon Fidanı Tüplü Yarı Bodur Kendine Verimli Rubin van Weichesel Vişne Fidanı Çok Dallı Seneye Meyve Verir Tüplü Kurutmalık Sofralık Yarı Bodur Mürdüm Eriği Fidanı 10 Numaraya Ihlamur, 1 ve 11 numaralara dut ekmek istiyorum kümes orada olacağı için. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|