![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-11-2007
|
Alıntı:
Bu arada ne tesadüftür ki cemal.S takma isimli kullanıcı "üyelerin kendisini tanıtması" bölümüne attığım mesaja cevap olarak yazdığı mesajda benim sizle tanışmamı önermişti. Ankara Çayyolunda oturuyorum ve gönüllü olarak burdaki boş arazileri yeşillendirmeye çalışıyorum.Hatta sonbaharda küçük çapta bir ağaç dikme şenliği gibi birşey de düşünüyorum. Tabii katılımın ne kadar olacağını ve tam olarak nerelerde duyuracağımı bilemiyorum. Benim diktiğim tohumlar at kestanesi ve meşe palamudu tohumları. Bu resimlerde gördüğünüz meşeleri de şu anda üstünde çalıştığım araziye sonbahar gelince dikeceğim. Aşağıdaki linkten benim attığım ve hemen altında da cemal.S'nin attığı mesajı okuyabilirsiniz. Öneriniz için tekrar teşekkürler. http://www.agaclar.net/forum/showthr...956#post254956 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
Merhabalar
Arkadaşlar bende bu meşe ağaçlarına, bursaya gittiğimde hayran kaldim,gerçekten muhtesemler önlerinde saygı ile eğiliyorum her gördügümde ve yaratıcının güzelligini görmek muhtesem : ) Tohumlarindan getirdim saksıya ektim bir tanesi tuttu cok iyi büyüyordu,ama simidi biraz yapraklari hastalandı,gibi yerini degistirecem. ![]() son hali böyle ama,iyi olacagina inaniyorum,daha cok ilgi gösterecem : ) ![]() acaba baska yapmam gereken birsey varmi hastalanmış olabilrmi ? Birde baktim tema sayfasına,yanlis dikim yapmışım : ( bide balıkesir akcaydayim hic meşe yok iklim ve yükseklik toprakla iliglili sorunlar olabilir mi =? sevgiler herkese : ) Düzenleyen fantastic : 24-08-2008 saat 22:38 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dikim, meşe, tohum, yardım |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|