agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Üyelerin Bonsai Çalışmaları > Market Bonsaileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-08-2008, 19:14   #1
Ağaç Dostu

Ayşe Özdil's Avatar

Giriş Tarihi: 17-05-2007
Galeri: 5669
Ali Bey , size çok teşekkür ederim. Ne kadar olumlu bir insansınız ! Henüz bonsaiye başlamadım ama , ilgi duyduğum için zaman zaman yazılarınızı okuyordum.. İnsanları çok güzel motive ediyor ve devam etmeleri için çok müthiş cesaret veriyorsunuz .. Ben de bugün özellikle Bauhousa gittim ; acaba derince bir bonsai saksısı bulabilir miyim diye. Fİcusun saksısının uygun olmadığının farkındayım. Kök budamayı ve havai köklendirmeyi de okuyarak öğrenmem gerekecek. Yalnız taze sürgünleri cimciklemeye kıyabilir miyim , emin değilim... Tekrar teşekkürler..

Düzenleyen Ayşe Özdil : 18-08-2008 saat 10:20
Ayşe Özdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-08-2008, 14:52   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Galeri: 232
Ayse hanim BONSAI bir guzellik, bir sevgi isidir. O yuzden daha cok kisinin bu sanati ogrenmesi icin, burdaki tum arkadaslar ve ben elimizden geleni yapmiya calisiyoruz. Yeni basliyan arkadaslar da yaptiklari calismalari deneyimleri hemen paylasiyor ve bonsai Turkiyede de her gun artarak daha cok kisi tarafindan bilininiyor.

Bonsaiyi bonsai yapan calismalarin basinda, budama geliyor. Budama yapmadan bonsai yapamazsiniz. O yuzden taze surgunleri surekli cimcikleyip agacinizin daha baska yerlerinden surgunler cikarmasini saglamalisiniz.
Yeni surgunlerin uclarini alirken, agacinizda sadece daha guzel bir forumu yakalamak icin yaptiginizi. Koklerini de budarken onun daha saglikli yasamini surdurmesi icin yaptiginizi dusununuz. Bu size agaciniz uzerinde yapacaginiz calismalari daha kolay ve cesaretle yapmanizi sagliyacaktir.

Bonsaisanin kendi yaptigi(yaptirdigi) sanirim satista bulunan guzel bonsai saksilari var onlardan agaciniza uygun olan birini alabilirseniz, agacinizla uyumlu bir bonsai saksisi elde etmis olursunuz.

Kolay gelsin.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025