agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Üyelerin Bonsai Çalışmaları > Market Bonsaileri
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-07-2007, 15:43   #31
Ağaç Dostu.
 
tourkana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,494
Galeri: 21
Üstadım merhaba,
Yeşim ağacım ya da ağacınızın yavrusu şu anda çok iyi,havalar sıcak diye dışarı koymuştum yapraklarını döktü,öldü diye korkmuştum ama son sürat yaprakları aynı yerlerden çıktı tekrar.Çok dayanıklı ve hata affeden bir ağaç.
Bahçemdeki tüm ağaçlar gibi zeytinin de yaprakları kurumuştu,çok büyük güzel bir saksıya koydum kendine geldi o da...Zen bahçesinde ise Sonbahar havası var,hepsi kurumuş yapraklarını döktü ancak bugün gördüğüm yeni tomurcuklar beni ümitlendirdi.Eğer ölürlerse onların yerine sütun gibi doğal taşlar koyacağım,kendileri bilirler valla.
Maalesef yarıışmaya katılacak ,üzerinde dönemin etkisi nedeniyle budama ,telleme yaptığım ağaç olmadığı için katılamıyorum.
Öbür yarışmaya inşallah katılacağım,bahçe bonsailerine yoğunlaştığım için o yönde bir hazırlığım olmadı ne yazıkki..belki bir fıstık çamı var ,onunla katılabilirim.Akşama resimlerini ekleyeceğim.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg pafra.jpg (24.5 KB, 157 views)
tourkana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025