![]() |
Alıntı:
|
Kültür mantarı nasıl yetiştirilir
Kültür mantarı yetişticiliği nasıl yapılır sorusuna güzel bir yanıtı da https://piyasaanketi.com/kultur-mant...tistiriciligi/ adresinde bulabilirsiniz. Ortam sıcaklığı kompost özlliği vs...
|
arkadaşlar sorumu cevaplarsanız çok makbul geçer 2 gün olacak kompost yaptım internetten bi firmadan misel sipariş ettim ve şuanda balkonda üstüne bütük bez parçalarıyla kapattım sıcaklık gündüz 19-20 gece 16-18 dereceleri değişiyo misel komposta sarım yapar mı yani gecikmemi olur kuluçka döneminde yoksa illa 23-27 dereceleri mi gerekiyo sıcaklığın
|
arkadaşlar gece 13 derecelere kadar düşüyor galiba benim termometre biraz fazla ölçüyo gibi bugün 3. gün biraz sarma var gibi ankarada hava sıcaklıkları giderek düşüyo 9 dereceleri görecek geceleriyse 1-2 derce olacak balkon kapalı olduğu için sıcaklık tahmini 11 12 derece olur diye düşünüyorum geceleri deneyimli abilerim ablalarım kardeşlerim misel salınımı yavaşlar mı yoksa tamamen miseller ölür mü ?
|
Merhaba ,Kullanmak için yaptıgım 7,5 kw lık elektrikli otoklav ve dış ortamdan bagımsız mantar spor aşılama kabinini satıyorum.Resimleri isteyen kişilere gönderecegim.05444094328.
|
1 Eklenti(ler)
Evimin bodrum katında deneme yapmak istiyorum.
Çıkacak koku beni endişelendiriyor. Koku oluyor mu acaba? Sorduğum mantar cinsinin bilimsel adı “Agaricus bisporus” Eklenti 679758 Kavak mantarından yayılan kokuyu beğenmedim. |
ben ziyan olmasın diye 5 litrelik mantar miseli aldım naylon torbada
2 hafta oldu suyun altında tutup nemlenmesini sağlıyorum başka ne yapmalıyım. |
Mantar yetiştirmek için klima satışlarımız devam etmektedir
Ayni zamanda merkezi sistem isitma ve sogutma yapabilen isi pompalarimizda mevcuttur her turlu iklimde mantar yetistirebilirsiniz. Dusuk enerji tuketimi yuksek kapasiteli sıfır veya ikinci el cihazlarimiz hakkinda bilgi almak için telefon numaramiz 05359267193 |
2 Eklenti(ler)
Konuyla alakam yok ama bunu paylaşmak istedim
Eklenti 703133 1 kilo aldım.” Haftaya gelmezsem bil ki senin mantarlar yüzünden ölmüşümdür “ dedim. Kahkaha pazarda da atılıyormuş. Eklenti 703136 Bilmiyordum, toplanmazsa böyle olurmuş. |
Kültür mantarının saplarını komposta gömersem tekrar çıkar mı? Bir ara youtube da görmüştüm ama bulamadım şimdi.
|
Bugün bir tane bulduk . Yanında da küçük daha yeni çıkan vardı.(aynı sapta) Büyüğün sapını ve küçüğü komposta gömdüm.Bakalım ne olacak?
|
İstiridye Mantar çadırı için benden toprak koruma projesi ve yapı ruhsatı (zemin etüdü ile) gibi şeyler istendi.
Bir yanlış anlama/anlatma olabilir mi? Arazisinde İstiridye mantarı çadırı kurmuş olan ya da bilgisi olan biri bilgilerini/tecrübesini paylaşabilir mi acaba? |
Mantar Yetiştirme kursu
Merhaba MANTAR YETİŞTİRME kursu için istanbul ümranıye halk eğitim merkezinde sınıf tamamlamaya çalışıyoruz eger 12 kişiye ulaşırsak ücresiz eğitim göreceğiz katılmak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilir 0552 387 34 77
Kadıkoy ve üsküdarda bu kurs mevcut değil. |
Merhaba MANTAR YETİŞTİRME kursu için istanbul ümranıye halk eğitim merkezinde sınıf tamamlamaya çalışıyoruz eger 12 kişiye ulaşırsak ücresiz eğitim göreceğiz katılmak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilir 0552 387 34 77
Kadıkoy ve üsküdarda bu kurs mevcut değil. |
Mantar
Gürgen mantarını bilen varmı ve
Evde kendimizde üretebilirmiyiz |
Bu kadar çok mantarı bir arada hiç görmemiştim.
|
Gürgen mantarın bilen varmi
|
Farklı Mantarların Hızlandırılmış şekilde büyümesi
Başka mantarların da değişik büyüme videoları devamında var. Bu videodaki mantarların hepsi yenilebilir türlermiş. |
harika bir sektör https://uk.org.tr/mantar-yetistiriciligi-nasil-yapilir/ buradakiler doğru dimi ?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025