![]() |
İzmir-Manisa 5. Bonsai Atölye Çalışması (18 Ekim 2015)
1 Eklenti(ler)
Bir önceki toplantımızda İzmir'den gelen katılımcılara söz vermiştik, sözümüzü yerine getirmek için bu defa toplantıyı İzmir'de yapacağız.
*Eğer moderatörler izin verirse ve sakıncası yoksa toplantıyı İzmir'de yapmama rağmen konuyu Manisa Toplantıları bölümüne açmış bulunuyorum. |
Hocam çok sevindim kısa sürede yeni bir toplantı olmasına..ins. devamı gelir..isim ekleyebilirmiyiz
|
Toplantıya gelmek isteyen katılımcılar listeye adını eklesinler.
1-badrobot 2-reis5534 |
reis5534.
Toplantıları elimden geldiğince yapacağım. Yeni projeler kafamda var. |
Şerif Yücael
|
Şerif Bey zaten siz olmadan toplantıyı yapamayız. Listeyi yeniden güncelleyip adınızı listeye yazıyorum.
1-badrobot 2-reis5534 3-Şerif Yücael |
1-badrobot
2-reis5534 3-Şerif Yücael 4- Fatihbahce |
Bol katılımlı bir toplantı dilerim....
Kolay gelsin..... Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim sn. Abim. Toplantılar serisine devam edeceğim. Bir gün birlikte bir toplantıda yaparız.
|
İslerimi ayarlayabilirsem ben de gelmeye calisacagim
Eger gelemezsem, yakinda istanbulda bu etkinlik olsun diye dua edecegim :) |
Sn. diyaz.
Toplantımızda sizide aramızda görmek bizi mutlu eder. |
Listeyi yine güncelliyorum.
1-badrobot 2-reis5534 3-Şerif Yücael 4-Fatihbahce 5-diyaz |
Bende gelecegim insallah.
|
Toplantıya 2 hafta kadar kaldı ve sayı giderek artıyor.
1-badrobot 2-reis5534 3-Şerif Yücael 4-Fatihbahce 5-diyaz 6-Izmir71 |
1-badrobot
2-reis5534 3-Şerif Yücael 4-Fatihbahce 5-diyaz 6-Izmir71 7-Tylerdurden |
İzmir'li bonsai severler giderek artıyor. Tylerdurden Manisa'da yaptığımız bir önceki toplantıya da katılmıştı. Kendisini bu toplatıda da görmekten mutluluk duyacağım.
|
Toplantı yeri benim evime yürüyerek 5 dakika mesafede, ben gelmezsem ayıp olur :)
(2 hafta içinde kalın bedenli bir ağaç bulayım bari) |
Anlaşılan bu toplantı katılımı yuksek bir toplantı olacağa benziyor. Şimdiden 8 kişi olduk.
|
Alıntı:
|
Tylerdurden. Övgülü sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkca çoğalır ve daha değerli olur. Karşılıklı fikir alış verişlerden bende sizlerden cok şey öğreniyorum. Toplantıda görüşmek üzere hoşçakalın.
|
1-badrobot
2-reis5534 3-Şerif Yücael 4-Fatihbahce 5-diyaz 6-Izmir71 7-Tylerdurden 8-nur.erdoann ben gelmezsem de olmaz tabi ki :) |
Şafak hocam, acaba buluşulacak fidanlıktan bizim fidan satın alma şansımız olur mu?
|
Sevgili boguz.
Toplantımızı yapacağımız yeri bende hiç bilmiyorum. Daha önce hiç gitmedim. Dolayısıyla hiç bilmiyorum. O işin muhatabı bizlere toplantı yerimizi sağlayan Sn. Müdürümüz Şerif Yücael'e sormanızda fayda var. |
Sn.Nur hanımın katılımıyla sayımız biraz daha arttı. Nur Hn.la daha önceki toplantılarımızdan tanışıyoruz.
Nur Hn. ağacınızı toplantıya getireceğim. Toplantıda birlikte telleriz. |
Merhaba etkinlik için çok teşekkürler. Bende katılmak isterim.
|
Toplantıya daha bir hafta var. Sayımız her geçen gün artmakta. Son hafta daha çok katılımcı olacağını düşünüyorum.
Sn. evrimsel, katılmanız bizi mutlu edecektir. Toplantımızda görüşmek üzere. |
1-badrobot
2-reis5534 3-Şerif Yücael 4-Fatihbahce 5-diyaz 6-Izmir71 7-Tylerdurden 8-nur.erdoann 9-evrimsel İsminizi listeye ekliyorum. |
1-badrobot
2-reis5534 3-Şerif Yücael 4-Fatihbahce 5-diyaz 6-Izmir71 7-Tylerdurden 8-nur.erdoann 9-evrimsel 10-mgb (+1?) 11-Llama (+1?) Ben ve Llama geleceğiz..forum dışı birer arkadaşımızın gelmesi olası..haftaya görüşmek üzere.. |
mgb ve Llama misafirlerle birlikte haftaya Pazar günü görüşmek üzere.
|
3 Eklenti(ler)
Dün toplantı yerini aradım. Hipodroma yakın bir yerde. At hara tesislerinin karşında.
Google haritalar Eklenti 580996 Eklenti 580997 Eklenti 580998 |
Merhaba doğa sever arkadaşlarım,
Katılımın her geçen gün yükselmesi beni çok mutlu ediyor. Sağ olsun Şafak bey ile Manisa da yaptığımız son toplantıda birlikte ve diğer arkadaşlarında fikri alınarak bu toplantımızı İzmir de yapmayı kararlaştırdık. Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü olarak bu toplantının yapılacağı en uygun yerin, Belediyeye ait olan fidanlık alanı olarak düşündüm. Eminim sizlerde görünce hak vereceksiniz bana. Ayrıca fidanlık alanındaki bitki çeşitliliği sizleri etkileyecek :) Bu arada Buca Belediyesi Basın Müdürlüğü sosyal medya üzerinden bu etkinliğimizi duyuracak. İnşallah katılım daha da fazla olur bu sayede. Hepinizi sevgiyle kucaklar, saygılarımı sunarım. Şerif YÜCAEL |
1 Eklenti(ler)
Bu toplantımızın ev sahibi Şerif Yücael tüm emeklerinin yanı sıra birde sosyal medyada paylaşılmak üzere bu çok hoş afişi yaptırmış. Kendisine teşekkürlerimi bir borç bilirim.
|
Merhabalar,
Buca'da oturan biri olarak benim için bulunmaz nimet. Fakat o gün iş nedeniyle 14:55'de uçak biletim var. Belki ayarlayabilirsem 13:00-14:00 arası gelip çalışma öncesi orada olanlarla tanışmak isterim. Ayrıca Jikad (Japonya İzmir Kültürler Arsı Dostluk Derneği) üyesi Bonsai meraklıları da var diye biliyorum. Afişinizi mail grubu ile paylaşıyorum. Daha sonra yapılacak etkinliklerde görüşmek üzere. İbrahim EROL |
Toplantımız oldukça ses getireceğe benziyor. Bir sonraki toplantıyı düşünemiyorum. :)
|
Yarın büyük gün. Heyecan dorukta. Seviyorum bu tür tatlı heyecanları, ta eskiden beri...
|
5 Eklenti(ler)
Şerif Yücael'e misafirperverliği ve ikramları için, badrobot'a başarılı sunumu için teşekkür ederiz.
Umarım en geç Mart ayına kadar burada bir daha toplanırız. Eklenti 581493 badrobot- Şerif Yücael Eklenti 581494 Eklenti 581495 Eklenti 581496 Eklenti 581497 |
Katılımcılar mükemmel, toplantı yeri mükemmel olunca güzel sunumlar da oluyor. Sn Şerif Yücael'e bize tanıdığı imkanlar için çok teşekkürler. Benim içinde çok keyifli bir toplantı oldu. Bu toplantılar serisine devam edeceğim. En kısa zamanda yine toplacağız.
|
4 Eklenti(ler)
Bir kaç kare...
|
5 Eklenti(ler)
devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Katılan herkese teşekkürler.
Şafak Hocam sizinde elinize dilinize sağlık. Ev sahibimiz Şerif Bey'in konukseverliğini de unutmuyoruz tabi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025